Piatkovú Popular Party obohatí multižánrový live act z Čiech

Spomínate si na ešte na Rafovu 30tku? To bol Žúr! A nemalú zásluhu majú práve naši piatkoví hostia z Čiech. Vedeli ste, že Click Joe už dávno nehrá click and cuts a Tom Holič je skutočne holič? V spoločnom live acte sa predstavia na hlavnom stagi v piatok 17. januára v Nu Spirit Clube na akcii Popular Night. Veríme, že ani jedna noha neostane kľudná, ani jedno oko suché!

Click Joe, je človek a DJ, bez ktorého by scéna u našich susedov vyzerala úplne inak a povedzme rovno, bolo by to zlé (stála by za …). Napriek svojej mlčanlivosti vie strhnúť davy, sami sme to zažili. Za gramcami ho vídať od roku 2001 a jeho záber je veľmi pestrý, od detroitu a deeptechna, cez funk, jazz a soul až po jemnú elektroniku. Mal tu česť supportovať mená ako Murcof, Jamie Lidell, Joakim a iných. Momentálne žije v Prahe ale roky pôsobil v Brne, kde spolupracoval najprv s klubom Fléda na sérii večierkov Magion, založil a niekoľko rokov viedol café/bar Sklenick a posledné mesiace v Brne dával tvár Kabinetu Múz. Tam sa len tak mimochodom už stihla vystriedať skoro celá Popular zostava, a každý jeden z nás si to užil, lebo priestor, ľudia a hudba – proste jedna báseň! No a nesmieme zabudnúť na MUAH!, tri roky dlhú rozprávku o tom, ako by mohla vypadat party v 21. storočí. Muah bol o eufórii, o hudbe a láske k nej, vedieť sa zabaviť s ľudmi, ktorých vidíte prvýkrát ale i tak viete, že ste na rovnakej vlnovej dĺžke. Cieľom je povedať si, že to bolo super a odniesť si krásnu spomienku. Aj my sme si odniesli, stálo to za to… Popular approved! Pepi sľúbil aj nové projekty, ktorých sa dočkáme už čoskoro!

Aby sme sa vrátili k Rafovej oslave narodenín, za to čo tam predviedol Click Joe, ktorému live na trúbke sekundoval Tom Holič, by sa nemuseli hanbiť ani kluby v New Yorku ci Londýne. Tom je multiinštrumentalista, performer, zabávač a v neposlednom rade skutočný holič – je spolumajiteľom kaderníctva Brne. Na Medenej mal už premiéru aj jeho liveact, plný improvizácie, vtipu a eufórie. Posúďte sami!

Popular Party Night
DJs Pat Heart & Alex Neivel
Tom Holic LIVE!
Click Joe, Pure, Rafo, Tasun&Hans
Nu Spirit Club
17. Január 2014
https://www.facebook.com/events/644450975597120/

web

Zdroj: Nu Spirit