Na januárovej Popular party s bohatým lineupom si môžte kúpte skvelý merch!

Bez dlhých rečí si Vás dovoľujeme pozvať na prvé tohtoročné vydanie Popular žúru, prvého v nových priestoroch na Štúrovej ulici. Po posledných úpravách, ktoré výrazne pomohli k obnoveniu jeho príjemného “flairu”, sa celá crew, ako aj hostia, teší na odštartovanie klubovej sezony 2014 práve tu – v našom domácom klube.

Aby bol zážitok silnejší, zavolali sme si na pomoc hostí z blízkych Čiech, lebo za jedny z tych najkrajších hudobných momentov roku minulého môžeme ďakovať práve im. Či už to bol skvelý set, ktorým nás poctil Pat Heart pri svojom poslednom hraní v Nuspirite, alebo orgazmické predstavenie Click Joea a Toma Holiča na Rafovej narodeninovej žúrke, nehovoriac o Tomovom live acte v bare na Medenej. Už spomenutých doplní v lineupe talentovaný Alex Neivel a samozrejme kompletná Popular úderka – Rafo, Pure, Tasun a Hans.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/67803″ params=“color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

O tom, že Popular nie je len o hudbe, ale aj o originálnej móde, sa môžete presvedčiť na vlastné oči. V piatok bude totiž pre našich návštevníkov pripravený aj pop-up Popular shop s novou kolekciou a veľmi špeciálnymi cenami.

Popular Party Night
DJs Pat Heart & Alex Neivel
Tom Holic LIVE!
Click Joe, Pure, Rafo, Tasun&Hans
Nu Spirit Club
17. Január 2014
https://www.facebook.com/events/644450975597120/

web

Zdroj: Nu Spirit