Peter Nagy, Le Payaco a Chris Ellys sa predstavia  v novej časti relácie 3PÓDIÁ.

RTVS prináša nový diel relácie 3 pódiá, v ktorej hudobník Peter Bič neformálne komunikuje so svojimi hosťami na rôzne témy týkajúce sa ich hudobnej tvorby a života. Hlavným ťahákom relácie je hudobná produkcia jednotlivých hostí, ale aj spoločné hudobné vystúpenia, pri ktorých vznikajú neočakávané, zaujímavé interakcie. Druhú epizódu novej série, v ktorej sa predstavia Peter Nagy, Le Payaco a nový talent Chris Ellys,  si diváci môžu pozrieť v piatok 23. 10. 2020 o 22:55 h. na Jednotke.

Relácia 3 pódiá je o muzike s muzikantami. Nie je to však len názov relácie, ale v skutočnosti sa to odohráva na troch pódiách v jednom priestore. Ambíciou programu je mapovať aktuálnu známu i nepoznanú hudobnú scénu predovšetkým na Slovensku, obohatenú aj o hostí z Českej republiky. Na troch pódiách stoja v jednom čase nositelia najsilnejších mien na hudobnej scéne, ale aj úplní nováčikovia, ktorí majú šancu zaujať, či presadiť sa. Ich hostiteľom je Peter Bič.

Výsledkom je inšpiratívna relácia, nezabudnuteľný hudobný zážitok a prierez tým najlepším, čo v súčasnosti môže v oblasti hudobnej tvorby Slovensko ponúknuť.

Je to úžasné, že sa stretnú legendy, ale aj nové tváre. Dokonca, v tejto časti to budú dvaja hudobníci z jednej ulice,“ poznamenal Peter Bič.

Peter Bič je hudobník, ktorý sa už 20 rokov aktívne pohybuje na česko-slovenskej hudobnej scéne, je rešpektovaným gitaristom a skladateľom. Bol súčasťou mnohých hudobných projektov, preto je pre hudobníkov veľkých mien i nováčikov relevantným partnerom v hudbe aj pri rozhovoroch. 

Všetko podstatné (vrátane zákulisia) môžete vidieť na Facebooku a Instagrame relácie.

Celé epizódy si môžete, kedykoľvek, pozrieť v našom Archíve RTVS:
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/16414/245170

Zdroj: RTVS