Peter Juhás a Teri Čikoš nabádajú k intenzívnemu prežívaniu svojich pocitov s doposiaľ najväčším komparzom.

K novinke s názvom “Tvoje Paže” natočili autentický klip o rýchlom, ale efektívnom rande na nádvorí obchodného centra a s honosnou budovou divadla v pozadí.

 ,,V klipe hráme dvoch ľudí majúcich rande naslepo. Situácia eskalovala celkom svižne a zaujímavo. Tak, ako to v živote niekedy chodí.’’ otvára svoj pohľad 27 ročný hudobník. ,,Teri je šikovnica a ja sa veľmi teším tejto našej spolupráci.”

 ,,Poznáme sa zo súťaže The Voice, kde sme spolu súťažili v tíme Jany Kirschner.’’ začína svoje rozprávanie Teri. ,,Po súťaži sme zostali kamarátmi a rozhodli sme sa niečo spolu zložiť. Tak vznikla skladba ‘’Tvoje Paže’’. V štúdiu sa pracovalo veľmi príjemne a so skvelými hudobníkmi’’ pokračuje ďalej jedna z najúspešnejších mladých autoriek na Slovensku.

,,Emócia v klipe je sympatická a hravá. Počas natáčania sme sa veľa nasmiali a myslím, že z toho vzišlo niečo veľmi milé a prirodzené.’’ dodáva Teri o ktorú ju dopĺňa jej hudobný kumpán. ,,Na nádvorí obchodného centra som ešte netancoval, ale keď dá človek ostych preč, tak je to vskutku vtipný zážitok.’’

Pieseň  hovorí o tom nebáť sa skúšať v živote svoje šťastie. ,,Kto neskúsi, nevie. V živote je dôležité odovzdať sa svojim pocitom, prežiť ich a následne ich nechať urobiť svoju prácu.” ukončuje svoju úvahu Peter.

 Nahrávalo sa v Ama21Studios v spolupráci s Romanom Turtevom. O produkciu tejto veselej skladby sa postarali Pišta Lengyel a samotný Peter Na bicie nástroje a basgitaru hrajú Marek Bednarčík, respektíve Matej Piliar. O finálny zvuk sa postaral Lukáš Chromek.

 Tešiť sa môžeme aj na ďalšie single ktoré obaja pripravujú. Peter pracuje na novom albume, ktorého vydanie je naplánované na leto. Taktiež je v horizonte veľa koncertov, na ktorých bude robiť support napríklad Jane Kirschner, alebo Lukášovi Adamcovi. Teri aktuálne stále promuje svoj debutový album  s názvom ‘’Dievča’’ a v lete ju čaká turné kde odprezentuje piesne z tohto hudobného počinu.

Zdroj: TS