Peter Cmorik predstavuje novú letnú pesničku „Na ceste”.

5-násobný Zlatý Slávik Peter Cmorik vychádza s novou jarnou piesňou “Na ceste”. Po akustickej prírodnej piesni Lipy je to ďalší singel z ich dielne. Na ceste je súčastná, vzletná pieseň, ktorá má zaujímavý príbeh vzniku.

Pesničku mu totiž zlozil Martin Harich, ktorý je aj Petrov dobrý kamarát. “Martin je samozrejme velmi nadaný a pracovitý hudobník a po spolupráci na spoločnom duete Oh my bro, ktorú sme vydali v roku 2015 mi často hovoril, že by mi chcel napísať pieseň.”

Prešlo pár rokov a Martin, ktorý mal ako chlapec v detskej izbe na stene Petrov plagát, a jednu z prvých piesní , ktoré vedel bol Petrov Dážď, poslal demo piesne Na ceste. Petrovi aj kapele sa hneď zapáčila. Dali ju do rúk skúseným producentom z LittleBeat studios, s ktorými už spolupracovali na skladbe Dva prúdy riek a ktorí vedia vytvoriť ten najlepší súčasný sound. 

“Pieseň Na ceste je príjemná, vzletná ako stvorená do dobrého počasia” teší sa z novinky Cmorik, ktorý sa už nevie dočkať letných teplých dní, ktoré su bude užívať so svojimi dvojičkami a manželkou huslistkou Danielou Lovlin.

“A najviac si želám, aby sme už naozaj boli Na ceste na koncerty za našimi fanúšimi” dodáva nedočkavo.

Zdroj: Peter Cmorik Band