Pavol Petrik ukončil vzťah s Klaudiou z Hotela Paradise

Paul Project vypočul hlasy fanúšikov a po deviatich mesiacoch od premiéry singla Ak to musí byť sa skladba dočkala aj videoklipu. Po v angličtine naspievaných hitoch Love is gone a She Said sa autor projektu Pavol Petrik rozhodol spolu s producentom Vladom „Randym“ Gnepom odkryť karty a ukázať, že za produkciou s medzinárodnými parametrami stoja slovenskí hudobníci.

palo-klaudia

Na hip-hopovú vlnu posadil horúci tanečný song Suvereno a za kamerou ju do obrazovej podoby pretransformoval KUNES. Klip sa natáčal v interiéroch štúdia v Prešove, kde si počas krátkeho pobytu na Slovensku odskočila aj účastníčka reality šou Hotel Paradise Klaudia Chlustíková.

palo-klaudia

„S Klaudiou sa prostredníctvom mojej modelingovej agentúry poznáme niekoľko rokov. Chceli sme dať priestor charizmatickým babám, preto sme dali avízo natáčania klipu na FB, zhodou okolností ma taktiež kontaktovala Klaudia a v tej chvíli som sa rozhodol pre ňu. V piatok sme sa dohodli, v nedeľu sme točili a v pondelok opäť odlietala do Dominikánskej republiky,“ opísal hektické dni súvisiace s natáčaním Pavol Petrik.

Klaudia

Prítomnosť Klaudie v klipe nesie so sebou naozaj symbolický význam. Keďže skladba je postavená na príbehu, ktorý dáva bodku za vzťahom dvoch ľudí, v kontexte pravidiel hry v Hoteli Paradise sa téma rozchodov stáva pred kamerou viac ako aktuálna. Kto by však čakal vášnivé a teatrálne scény, ostane prekvapený. „Točili sme na čiernom a bielom plátne, pretože emóciu pesničky sme chceli vyjadriť v jednoduchých kompozíciách, navyše aj Klaudia sa najskôr predstaví ako blondína a v závere je z nej pre zmenu čiernovláska,“ poodkryl odkaz klipu P. Petrik. Všetko podstatné o Paul Project nájdete na www.paulproject.com

Zdroj: Imrich Makó, PR a produkčný manažér / GRAND STUDIO, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET