Anglická Stand-Up Comedy v Bratislava a v Nitre!

Baby Blue Banana s radosťou oznamuje otvorenie nového pravidelného klubu komédie v Starom divadle Karola Spišáka v Nitre. Britský komik Alan Francis a Vince Fluke z Kanady budú mať česť byť hlavnými účinkujúcimi v tomto predstavení, ktoré dúfame bude pokračovať ako pravidelná udalosť s komikmi, ktorí každý mesiac priletia z Veľkej Británie a odinakiaľ, aby vystúpili.


23. novembra 2011 o 20.00 hod.
Alan Francis (UK)
& Vince Fluke (CA)
Naživo v Goblins Pub, Dunajská 29, Bratislava
Lístky: 9 Euro v predpredaji, 10 Euro pri vstupe.


24. novembra 2011 o 20.00 hod.
Alan Francis (UK)
& Vince Fluke (CA)
Naživo v Starom divadle Karola Spišáka
Ulica pešieho pluku 7, 94901 Nitra
Lístky: 9 Euro v predpredaji, 10 Euro pri vstupe.

Baby Blue Banana s radosťou oznamuje otvorenie nového pravidelného klubu komédie v Starom divadle Karola Spišáka v Nitre. Britský komik Alan Francis a Vince Fluke z Kanady budú mať česť byť hlavnými účinkujúcimi v tomto predstavení, ktoré dúfame bude pokračovať ako pravidelná udalosť s komikmi, ktorí každý mesiac priletia z Veľkej Británie a odinakiaľ, aby vystúpili.

Alan Francis prvý krát upútal pozornosť komediálneho obecenstva, keď v roku 1991 získal cenu televízie Channel 4 “So You Think You’re Funny”(Takže ty si myslíš, že si zábavný). Odvtedy rástla jeho reputácia ako spisovateľa, komika a herca. Majster prenikavých monológov odpozorovaných postáv, spájajúc pochmúrne a neskutočné s vynikajúcim humorom, je Francis majstrom inteligentnej komédie. Spája svoje schopnosti pri používaní rôznych hlasov, akcentov a parodovania do skvelého efektu a jeho vlastný mierny edinburský akcent ho robí účinkujúcim, ktorý je ideálny a ľahko porozumiteľný pre medzinárodné publikum.

Alan Francis je jedným z najúspešnejších účinkujúcich a spisovateľov britskej komédie v súčasnosti. Napísal a spoluúčinkoval v štyroch sériách seriálu Alistair McGowan’s Big impression (Veľké parodovanie Alistaira McGowana) pre BBC, ktorý získal cenu za Najlepšiu zábavnú šou pri udeľovaní cien British Comedy Awards. Vystupoval tiež v šou Alana Partridgea, Alexeia Sayleho a v mnohých ďalších špičkových komediálnych reláciách britskej televízie. Aj v rozhlase účinkoval v mnohých populárnych reláciách vrátane relácie Alana Daviesa, The Treatment and The Buzz (Liečba a fáma) a bol nominovaný na ocenenie Sony Award za napísanie a účinkovanie v relácii rozhlasovej stanice BBC Radio 5 „Colin“.


Čo hovoria kritici o Alanovi Francisovi:
„Sardonický humor v tej najlepšej podobe. Choďte sa pozrieť!“ – The List
„Príjemná hodina, výborne urobené“ – Evening Standard
„Krásne odpozorované vystúpenia“ – The Times

Našťastie pre pápeža Vince Fluke objavil komédiu a rozhodol sa nevstúpiť do Švajčiarskej gardy, ako to chceli jeho švajčiarski rodičia. Vychovaný na divokom západe Kanadských skalistých hôr, Fluke je najnovším importom komédie do Európy. Tým, že má sardonický humor a schopnosť nájsť svetlejšiu stránku temných vecí, sa Vince stal hitom v kluboch a festivaloch komédie po celej Severnej Amerike len čo skončil strednú školu. V roku 1992 získal cenu ako najzábavnejší nový komik v Kanade a nasledovalo množstvo ďalších cien a vyznamenaní.

V roku 2006 si trúfol na festival Edinburgh Fringe Festival a bol takým hitom, že sa rozhodol ostať vo Veľkej Británii, kde ďalej žil a vystupoval s veľkým úspechom na okruhu britskej komédie.

Očakávame, že toto predstavenie bude mimoriadne populárne, preto si nezabudnite zavčasu rezervovať miesta, aby ste predišli sklamaniu. Lístky sú len za 10 EUR a 10% zľava je pre tých, ktorí si kúpia lístky online vopred cez www.babybluebanana.com. Tí, ktorí uprednostňujú platbu v hotovosti pri vstupe, si tiež môžu rezervovať miesta zaslaním e-mailu na adresu reservations@babybluebanana.com s uvedením počtu žiadaných lístkov.

Baby Blue Banana je hlavným stredoeurópskym organizátorom zábavy v anglickom jazyku, keď prináša komédiu, divadlo, živú hudbu, kvízové večery, večierky a ešte oveľa viac pre obecenstvo v tomto regióne. Teraz, vo svojom treťom roku pôsobnosti Baby Blue Banana úspešne expandovala zo svojej pôvodnej základne v Budapešti, aby sa úspešne uviedla v ďalších siedmich lokalitách vrátane Brna a Prahy. Komediálne večery sa konajú v Bratislave najmenej raz mesačne a sú organizované v partnerskej spolupráci s Expanzia s.r.o.. Podrobnosti o akciách organizovaných Baby Blue Banana nájdete na našej webovej stránke: www.BabyBlueBanana.com. V nadchádzajúcich týždňoch a mesiacoch Baby Blue Banana odštartuje v 8 ďalších európskych mestách.

BBB12

BBB12

Zdroj: BabyBlueBanana
Publikoval: Redakcia GREGI.NET