Pavel Callta prichádza s ďalšou citlivou baladou. Pieseň Básně o nás dvou rozpráva o bezbrehej láske a o následnej strate dôvery a prijatia reality

Obľúbený spevák a skladateľ Pavel Callta minulý rok v novembri zahájil etapu svojej tvorby spoluprácou s Universal Music. Nový smer, ktorým sa Callta uberá, sa stretol s vrelým prijatím fanúšikov a po úspešných singloch „Skvělej den“ alebo „Vrásky z lásky“ teraz prichádza s ďalšou podobne ladenou piesňou „Básně o nás dvou“. V snímke z dielne Nikity Rubleva tvorí charizmatický spevák pár so začínajúcou herečkou Amy’s World.

„Singel Básně o nás dvou je rozchodová skladba, ktorú som napísal tento rok v lete. Je to pre mňa srdcový song, ktorý rozpráva o dvoch ľuďoch, ktorí sa veľmi milovali, ale nakoniec tam bola tak veľmi narušená dôvera, že to nevyšlo,“ uvádza na začiatok Callta. Čo sa týka produkcie, tentokrát vyšiel zo zabehnutých koľají. „Produkčne som skúsil zmenu, kedy singel produkoval Osama Verse, ktorý produkuje pre Bena Cristovaa a master robil Ondra Žatkuliak,“ dopĺňa rodák z Českej Lípy.

Poetický názov singlu celkovo korešponduje ako s textom, tak so sprievodným videoklipom. Toho sa zhostil režisér Nikita Rublev, ktorý sa podieľal aj na posledných dvoch snímkach. Hlavnú rolu po boku talentovaného speváka sa ujala youtuberka a začínajúca herečka s umeleckým menom Amy’s World. O finálny strih a postprodukciu romantického videa plného pražských záberov sa postaral Tobiáš Petschenka.

Po nabitej festivalovej sezóne autor piesní ako „Terapeut“, „Tak promiň“ alebo „Píšem si svůj sen“ s Leošom Marešom, ktoré už dosiahli viacero miliónov streamov, usilovne pracuje na ďalšej, v poradí už piatej štúdiovej nahrávke.

Pavel Callta – Básně o nás dvou
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.facebook.com/PavelCalltaOfficial
www.instagram.com/pavelcallta/

Zdroj: TS