Paul van Dyk má vlastnú značku parfému!

Po cvičkách s Tiëstovým podpisem a triviální DJ hře na Nintendo Wii se jménem Armina van Buurena přišel před dvìma lety na svìtový trh další spotřební artikl se signaturou svìtové trancové legendy. Narozdíl od předchozích dvou produktù se však jedná o zboží, které je dodnes žádané a stalo se oblíbeným i mezi lidmi, kteří jméno Paul van Dyka nikdy neslyšeli.

Řeč je o Dykovì parfému s názvem Volume, který v roce 2010 začala exkluzivnì vyrábìt prestižní švédská značka kosmetiky Oriflame. Nevíme a možná bychom ani nechtìli vìdìt, jak voní Paul van Dyk po tří hodinovém setu, ale díky tomuto parfému mùže dnes každý muž vonìt tak jako když Paul nastupuje na stage v perfektnì vyžehlené košili.

PVD Oriflame

Nikdo z nás zřejmì nepředpokládá, že Paul van Dyk si bìhem dlouhých zimních večerù podomácku míchá tajemné substance a snaží se vymyslet tu pravou Eau de Toilette, a proto je zjevné, že vývoj této vùnì byl svìřen nìkomu povolanìjšímu.

Tím nìkým byla Marie Salamagne, která spolupracuje s prestižními výrobci parfému jako jsou Guerlian, Salvatore Ferragamo a Kenzo. Při vymýšlení vùnì Volume se nechala inspirovat nočním životem v Paříži, osvìžujícími koktejly a samozřejmì také taneční hudbou.

Základem Volume Eau de Toilette jsou hřebíček, bluma a bylinka s názvem pačuli, která se svou vùní a vzhledem podobá mátì. To vše doplňují esence limetky, muškátového oříšku a cedrového dřeva. Výsledkem je pak vùnì, která se skládá z nìkolika rozdílných fragmentù, které dohromady tvoří neobyčejný pulzující celek, který podtrhne charakter každého mladého a energického mùže. Parfém Volume Paula van Dyka bude též k dostání v Brnì, 15.6., Kajot aréna!

A pozor, sám Paul van Dyk poprvé svolil k soutìži o parfém, který dvoum vyvoleným osobnì předá v šatnì mistra a poskytne také focení! Připravujeme podrobnosti!

PVD

Zdroj: PNPS a.s.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET