Paul van Dyk: Kto je DJ Beatnut?

DJ Beatnut pochází napùl z Berlína a napùl z ukrajinského mìsta Odìsa. V jeho krvi se tudíž mísí perfekcionistický smysl pro Djing a slovanská nespoutanost, díky které mají jeho sety jedinečný náboj. Ke svému hraní používá zásadnì gramofony, což pouze dokazuje jeho lásku k tradičnímu DJskému řemeslu, které si díky neskutečné píli takřka dokonale osvojil.

Beatnut

Právem byl proto v roce 2006 zvolen vítìzem soutìže Corona German DJ Champion a vícemistrem v klání Corona World DJ Championship. Tento titul se stal zásadním mezníkem jeho kariéry a otevřel mu dveře do celého svìta. Není proto divu, že ke dnešnímu dni má odehráno přes 200 vystoupení v mnoha zemích a ročnì odehraje na 150 setù jak v Nìmecku tak za v zahraničí. V roce 2011 dokonce namíchal speciální set pro vyhlášenou radiovou show rádia Ministry of Sound!

Domácí publikum uznává jeho originální hudební projev, ve kterém se mísí prvky progressivu, baleárského housu, electra a urban disca a díky tomu získal rezidenturu ve vyhlášených berlínských klubech Spindler&Klatt a 40seconds. Inspiraci čerpá od svìtových jmen jako jsou Afrojack, Laidback Luke, Martin Solveig, Deadmau5 nebo třeba Axwell.

Beatnut

Nevídaný cit pro taneční hudbu, píle, energičnost a soustavné zdokonalování – právì tyto vlastnosti dìlají z Beatnuta nevšedního DJe, který svým mladickým elánem dobyl nejen berlínské kluby. Jsme si jisti, že stejnì tak ohromí i české publikum v rámci červnové party Citadela s Paul van Dykem!

https://www.facebook.com/events/255642251186551/?context=create

PVD

Zdroj: PNPS a.s.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET