Paul van Dyk a jeho rádiové show!

Paul van Dyk sice tráví vìtšinu roku buď ve vyprodaných halách nebo na palubì svého tryskáče, ale i když je ve svém rodném mìstì – v Berlínì – nezapomíná na své fanoušky po celém svìtì, kterých má jen na oficiálním Facebookovém profilu přes 2 milióny.

Každý týden k nim promlouvá na radiových vlnách ve svých pořadech „Paul van Dyk’s VONYC Sessions“ a „Soundgarden“ a vzhledem k tomu, že žijeme v éře digitálních technologií, není nic jednoduššího než naladit si van Dykùv stream i z pohodlí vašeho domova a zkrátit si tak čekání na 15. června, kdy se představí v brnìnské Kajot arénì!

Paul van Dyk

Jak na to? Možností je hned nìkolik. Pokud preferujete radiovou show VONYC Sessions, ve které máte možnost slyšet každý týden, již více než 6 let to nejlepší z taneční hudby, tak doporučujeme standardní podcastové kanály jako jsou například oficiální stránky Paul van Dyka: https://www.paulvandyk.com/podcast.php nebo u nás stále čím dál tím populárnìjší portál iTunes.

Paul van Dyk

Možná patříte mezi ty šťastlivce, kteří přijímají satelitní rádio Sirius XM, na kterém je pak relace Vonyc Session vysílána vždy ve čtvrtek od 18 hodin.

Pořad Soundgarden, který je čistì v režii Paul van Dyka, mùžete naladit každou sobotu od 20 do 22 hodin online na Fritz radiu, které naleznete na adrese www.fritz.de. Pakliže se momentálnì nacházíte na území Velké Británie, neváhejte si naladit tuto relaci na stanici Galaxy FM.

PVD

Zdroj: PNPS a.s.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET