Patriot vyráža na turné s Adamom Ďuricom!

Slovenská rocková skupina Patriot a Adam Ďurica pripravili pre Vás spoločné turné v slovenských kluboch, na ktorom sa muzikanti predstavia v plnej sile a na ktorom nesmiete chýbať!

Na sérii klubových koncertov sa predstaví Adam Ďurica s kapelou (Miro Hank – bicie, Martin Žiak – basa, Buko – klávesy), ktorého môžete poznať zo speváckej súťaže Superstar, v ktorej odštartoval svoju kariéru.

Následne zaznamenal úspech aj s vlastnými skladbami ako Tam kde slnko, Bez servítky, Bolo tu fajn. Naposledy sa pripomenul cover verziou skladby Mám Ťa rád od Karola Duchoňa, ktorá sa v jeho podaní stala najúspešnejším vystúpením celých Legiend Popu.

Nasledujúcu sériu koncertov Adama Ďuricu bude otvárať senecká kapela Patriot, ktorá vznikla v decembri 2008, keď sa pôvodné trio Tadeáš Hrozáň, Viktor Janko a Maťo Hrozáň rozrástlo o štvrtého člena, basgitaristu Jakuba Hrozáňa. V lete 2011 sa ku kapele pridal gitarista Milan Konečný, a tým skompletizoval súčasnú zostavu. Po sérii koncertov sa kapela v novembri minulého roku prebojovala do finále súťaže Košický zlatý poklad 2011 spomedzi 302 súťažných skladieb.

Spoločné turné Adama Ďuricu a kapely Patriot si rozhodne nenechajte ujsť a sledujte program klubov vo Vašom meste.

Zdroj: Patriot, Sjekellka