Párty London prinesie mladý britský talent Boxworka.

Londýn ako mekka hudby má stále čo ponúknuť a čím prekvapiť, a preto sound tohto mesta nemôže chýbať v dobrom hudobnom klube kdekoľvek na svete. A práve čerstvý londýnsky zvuk so sebou prinesie producent Boxwork na párty London v sobotu 1. novembra do Klubu Dole.

Večer sa však nekončí pri jeho mene – predstaví sa aj rakúsky DJ z crew Dusty Crates KidKut a jeho hosť DJ Ottomatic z Viedne, z Čiech príde DJka Eva Porating a domácu scénu zastúpi Kpek b2b Discohater a rezidentka Siba. Klubová párty London, tak ako aj v predošlých vydaniach, prinesie bohatý line-up, ktorý stojí na silnom headlinerovi a kvalitných DJoch z domácej a zahraničnej scény. Get the LONDON vibe!

BOXWORK

boxwork

je producent z Londýna, ktorý už dlho odmieta „scénu“. Jeho hudba je charakteristická jedinečným a hravým zmyslom pre rytmus, často kombinovaná s temným basom a syntetizátorom.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/10271877″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Boxwork žil a cestoval po celom svete – vplyvy naňho sú teda široké a rozmanité, ale jeho trekmi sa nesie príklon k funku, soul jazzu a hip-hopu. Na nezávislých značkách ako LNUK či Nord Recordings už vydal celú škálu albumov a remixov, podieľal sa aj na písaných remixoch pre vokalistov PY a Terri Walker.

KIDKUT

je ako DJ, organizátor a takisto aj člen kolektívu Dusty Crates už roky dôležitou súčasťou viedenskej klubovej scény. Popri organizácii skvelých bookingov pre vlastné party „Canyoudigit” a „Fairlight Club” vyniká DJ-skými setmi poskladanými z veľkého spektra aktuálnych tanečných žánrov.

https://www.facebook.com/canudigitvienna
https://www.facebook.com/fairlightclubvienna

EVA PORATING

kedysi bola fanynka HC/punkovej kultúry, ktorá ju ovplyvnila aj v elektronickej hudbe. Jej láska k bassu nie je len súčasný hudobný trend, ale naozajstný cit pre hudbu.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/11441342″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Po polročnom výlete do UK sa vrátila do Brna, kde stretla chalanov Click Joa a Filipa Pseja a spoločne vytvorili legendárny brnenský fenomén, vinyl store a večierok Muah! Momentálne pracuje v pražských hudobninách, hrá v miestnych kluboch a každý druhý piatok vysiela na pražskom Radiu 1.

https://www.facebook.com/pages/Eva-Porating/124578757569745

KPEK b2b DISCOHATER

Momentálne nerozlučná dvojica DJ-ov, ktorú spája kladný vzťah k nápojom od 35 do 60 % a elektronická hudba od 120 do 135 bpm. Výsledok svojich intenzívnych víkendových tréningov vám predstavia už čoskoro!

SIBA

rezidentka noci London, svoju DJ-skú kariéru začínala drum n bassom, cez ktorý sa neskôr dostala k dubstepu, UK funky, future bassu či hip-hopu. Štýlovo ani časovo sa však nevyhraňuje a rada sa vracia aj k starším obľúbeným trackom. Jej najväčšími hrdinami momentálne sú Deft a Bahwee, a vydavateľstvá Ninja Tune, Deep Medi, Swamp 81 a HW&W. Na množstve akcií a festivalov, na ktorých si stihla zahrať, už podporila mená ako Scuba, Von D, VIVEK, dBridge či Dark Sky. Mala dokonca aj tú česť predstaviť sa na najzásadnejšom bass music festivale v Európe – na chorvátskom Outlooku.

Štart: 22.00
Vstup: 5 €
Videolink: https://www.youtube.com/watch?v=xRzhAAoqRnc
Event na FB: www.fb.com/events/1497355733859599

London 1.11._plagat

Zdroj: klub Dole