Párty Levity prinesie do Nu Spirit Clubu duo Jos & Eli, jedni z najväčších talentov elektornickej scény Izraela.

V sobotu 14. októbra sa v bratislavskom Nu Spirit Clube uskutoční párty s názvom Levity,  ktorá je venovaná kulturé Underground House Music. Ak ste cez leto navštívili Ibizu alebo okolité festivaly ako B my Lake či Sonus a neviete kam sa ísť na Slovensku zabaviť, táto akcia vás určite nesklame.

Príďte si vychutnať selekciu tej najkvalitnejšej a najaktuálnejšej elektronickej tanečnej hudby. Tešiť sa môžete na nabitý line-up, ktorého vyvrcholením bude vystúpenie izraelského dua Jos & Eli,  ktoré vám prinesie nekompromisný sound z tých najlepších izraelských klubov.  Ako ďalší hosť sa predstaví jeden z najtalentovanejších slovenských dídžejov Denes Toth, ktorý hral na jednom pódiu s menami ako Carl Cox a reprezentoval našu krajinu na festivaloch ako Sziget, B my Lake a takisto aj na Ibize v sútaži Burn Residency. Zvyšok line-upu doplnia rezidentní DJs Levity: Art Inside, Bizzare a Galbtom.

Jos & Eli sú dvaja hudobní nadšenci, pochádzajúci z biblického mesta Ashdod v Izraeli. Po ukončení strednej školy a povinnej 3-ročnej vojenskej služby sa rozhodli, že sa budú spoločne venovať hudbe naplno. Yossi je vašnívým hráčom na piáne a Eli sa naopak orientuje najmä na skladbu perkusií. Od roku 2013 si svojou hudbou podmanili tie najlepšie kluby v Izraeli a stihli vydať skladby na labeloch ako Diynamic Music, Parquet Recordings, Sudbeat, Einmusika či Steyoyoke. Ich hudba je nadčasová, melodická, hlboká, sexy a až „po uši“ nasiaknutá atmosférou.

• DJs:
Jos & Eli [► www.soundcloud.com/josneli1]
Dj Bizzare [► www.soundcloud.com/djbizzare]
ART INSIDE [► www.soundcloud.com/matodd]
Denes Toth [► https://soundcloud.com/denestoth]
GALBTOM [► www.soundcloud.com/tomas-galbavy-715498753]

Zdroj: TS