Október v Nu Spirit Clube bude patriť najmä velkým menám svetového formátu.

Štyria interpreti z troch kontinentov a každý z nich patrí vo svojom žánri k svetovej špičke. Október 2017 v Nu Spirit CLube prinesie vyznávačom kvalitnej hudby naozaj solídny rozbeh do jesennej klubovej sezóny.

V sobotu 14. októbra privítame Izraelskú dvojicu Jos & Eli na párty Levity – Jos & Eli (Diynamic Music * Parquet * Sudbeat), ktorí svojim atmosferickým deep housom či technom uľahodia každému fanúšikovi tanečnej hudby. Veď nie nadarmo ich tracky vydal aj Solomun na jeho labeli Diynamic Music.

Ďaľším vplyvným menom, ktoré nás navštívi v rámci Barbakan festivalu 19. októbra, bude hádam najneobyčajnejší zjav súčasnej elektornickej hudby. Daedelus so svojím excentrickým viktoriánskym štýlom prinesie kúsok LA scény na Barbakan festival: Daedelus (USA) + Jimmy Pé, Isama Zing a naučí nás ako vyzerá budúcnosť bass music.

Space Dimension Controller je vesmírna entita, ktorá galvanizuje tradície tanečných žánrov do vlastnej kyberpunkovej estetiky. Po releasoch pod Ninja Tune, R&S Records, Kinnego a Clone Records si jeho retro-futuristický zvuk získal fanúšikov po celom svete (možno i galaxii). Už 20. októbra sa v Mliečnej dráhe, Slnečnej sústave na planéte Zem v Bratislave na Štúrovej 3 uskutoční Space Dimension Controller LIVE.

Čerešničkou na torte tohoto mesiaca bude halloweenske drum & bassové bláznovstvo s legendou zvanou Fre4knc. Holanďan, DJ a producent si vytvoril jeho vlastný deed-tech drum & bass zvuk ako stvorený pre klubové stage. Dôkazom jeho kvalít sú releasy pod Noisia labelom Invisible Recordings, Critical Music či Dispatch Recordings. Halloween s Nu Spirit Clubom bude veľkolepý vďaka Mad Halloween w/ Fre4knc (NL).

EVENTY:

Levity – Jos & Eli (Diynamic Music * Parquet * Sudbeat): https://www.facebook.com/events/115401525662129/

Daedelus (USA) + Jimmy Pé, Isama Zing / [Barbakan festival]: https://www.facebook.com/events/431592233904897/

Space Dimension Controller LIVE:
https://www.facebook.com/events/1431609343601371/

Mad Halloween w/ Fre4knc (NL): 
https://www.facebook.com/events/131278984278656/

Zdroj: TS