Parkway Drive se vrací do Prahy, v dubnu opět ovládnou Forum Karlín!

Každá jejich koncertní zastávka je nezapomenutelná. Ať vystupují na festivalu nebo sólově, jejich živelné show plné pyrotechnických a světelných efektů, rotujících bicí i vysokozdvižných plošin (a bezchybných instrumentálních i pěveckých výkonů v neposlední řadě), se pokaždé zařadí mezi koncertní události roku. A nejinak tomu jistě bude i 12.dubna příštího roku, kdy se Parkway Drive po dvou letech vrátí do pražského Fora Karlín. Tentkrát navíc posíleni ještě o hostující Hatebreed a Crystal Lake!

Vstupenky jsou k zakoupení za 1190 korun exkluzivně v síti Ticketmaster.

Australští Parkway Drive vydali od svého vzniku v roce 2003 do dnešního dne šest studiových  desek, které všechny bodovaly v prodejním žebříčku ARIA v první desítce. Posledním z nich byla nahrávka “Reverence” z roku 2018, která kapele v cenách ARIA Awards vynesla již druhé vítězství v kategorii „nejlepší hard rock/heavy metalové album“.

V listopadu loňského roku skupina ohlásila dokumentární film Viva the Underdogs, který mapuje patnáctiletou cestu Parkway Drive za slávou, od jejích hardcorových počátků až po ovládnutí evropských festivalů v roce 2019, a bez příkras zachycuje vzlety i pády kapely, spory i euforii z dosažených úspěchů.

V březnu se dokument, jenž se po celém světě promítal v kinech jen po jednu jedinou lednovou noc, dočkal stejnojmenného soundtracku, který přinesl záznam vystoupení Parkway Drive na ikonickém Wacken Open Air v roce 2019 a tři skladby nazpívané frontmanem Parkway Drive Winstonem McCallem v němčině –  písně “Würgegriff(Vice Grip)”, “DieLeere(The Void)” a  “Schattenboxen(Shadow Boxing)”, na kterém hostuje německý raper Casper.

Více na facebook.com/octopuspromotion.sk

Zdroj: Octopus Promotion