Pařát: 47. číslo bude obsahovať split CD ANTIGOD / HAVE THE MUNCHIES (TZ)!

Všechno je jednou poprvé. V srpnovém Pařátu tak poprvé vyjde split CD a na nìm se představí dva zástupci severomoravského undergroundu. Ač obì jména nejsou nijak provařená, v sestavách najdete známé postavy z jiných kapel, které ve své dobì na scénì nìco znamenaly.


ANTIGOD je zcela nová kapela, která si svojí koncertní premiéru odbyla teprve letos v kvìtnu. Po přerušení činnosti DISFIGURED CORPSE na dobu neurčitou se basák Hadgi a bubeník Ferenc dali hudebnì dohromady s kytarovou sekcí havířovské EUTHANASIE a sestavu doplnil bývalý zpìvák z ILL CROW. Jak jejich death/thrash obstojí v silné konkurenci, to budete moci posoudit na čtyřech studiových skladbách.


Kořeny HAVE THE MUNCHIES lze nalézt už v polovinì 90. let minulého století, kdy tuzemskou grindcorovou scénu válcovala formace PURULENT SPERMCANAL. Dvojice Marunič / Kokeš se však pozdìji tomuto žánru začala vzdalovat a výsledkem bylo v roce 2006 založení formace HAVE THE MUNCHIES. Název je totožný s (prozatím) posledním albem PURULENT SPERMCANAL. Jejich nynìjší hudební poloha se odráží v tìžkotonážním hardcoru se dvìma zpìváky. Pro představu dojde také na cover „Davidian“ od Machine Head. Ostatnì základní názor na obì kapely si udìlejte sami poslechem na Bandzonu.


Have


47. číslo s tímto CD vyjde v předvečer Brutal Assaultu (6.8.) a poprvé si jej budete moci pořídit na tomto festivalu ve stánku časopisu Pařát samozřejmì jako vždy za tìžce (ne)dostupných 99 Kč.


Zdroj: PAřáT MAGAZINE

Publikoval: Redakcia GREGI.NET