PALO HABERA A SKUPINA TEAM VYRAZIA BUDÚCI ROK NA TOUR 100!

HABERA & TEAM TOUR 100 to je neskutočná energia, najväčšie hity, jedinečná atmosféra a fantastický výkon skupiny, ktorá týmto turné oslávi 60 rokov svojho frontmana a 40 rokov svojho trvania!

Celých 5 rokov museli fanúšikovia čakať, aby opäť mohli zažiť vypredané koncerty a ten najbližší kontakt so svojou obľúbenou kapelou na štadiónoch a najväčších slovenských amfiteátroch.

A čo na chystané turné hovorí frontman Pavol Habera? „Mám v bruchu taký ten pocit, ako som mal pred maturitnými skúškami…Otázky v hlave – či ešte niekoho zaujímame a podobné kraviny…Chápete? Po 2000 odohratých  koncertoch !!! Ale teším sa jak hovado! Konečne môžeme osláviť naše výročia, či už moje osobné, alebo to kapelové tak ako sa má na pódiu a spoločne s Vami!“.

Skupinu TEAM založili Dušan Antalík a Ivan Válek v roku 1980 v Martine, prvú známu zostavu v tom období dopĺňali Milan Dočekal a Ivan Marček. V roku 1988 prichádza do kapely Paľo Habera a skupine vychádza debutová veľká platňa TEAM I, z ktorej sa predalo 250 000ks. Ako hovorí gitarista kapely Dušan Antalík: „Po prvých hitoch Reklama na ticho, Malá nočná búrka a Nároční sa nám začal plniť náš sen.“

A ten sen pokračuje v roku 2024 ďalšou koncertnou šnúrou v Čechách i u nás.

Sedem slovenských koncertov a miesta ako Nitra, Brezno, Martin, Zemplínska Šírava, Východná a Detva – to všetko budú letné koncerty prevažne na tamojších amfiteátroch a na záver roka po minulej šnúre osvedčená koncertná bodka tentoraz dokonca priamo mikulášska, 6.decembra v TIPOS Aréne – Zimnom štadióne O.Nepelu v Bratislave.

Vstupenky už  v predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.

HABERA & TEAM TOUR 100
22.6. Amfiteáter NITRA
26.6. Aréna BREZNO
29.6. Amfiteáter Amfiko MARTIN
10.7. Amfiteáter ZEMPL. ŠÍRAVA
13.7. Amfiteáter VÝCHODNÁ
27.7. Amfiteáter DETVA
6.12. TIPOS ARENA BRATISLAVA

Zdroj: TS