Paci Pac uvedú do života DVD k pesničkám Petra, Beaty a Vaša, pokrstí ho psík Festík!

Psík Festík bude opäť krstným otcom! V sobotu uvedie do života nové DVD Paci Pac, ktoré obsahuje videoklipy k znovu oživeným pesničkám Petra, Beaty a Vaša. Skladby ako „Pes a Mačka“ alebo „Čarbičky“ deti milujú aj 30 rokov od ich prvého vydania a teraz dostali i krásne a podnetné videoklipy.

Nakrúcali sa nielen na Slovensku, ale napríklad aj v Taliansku, kde vznikol klip „Ako bola objavená Amerika“.  Psík Festík bude zároveň nabádať deti, aby sa pesničky čím skôr naučili. Potom si ich môžu spolu s Paci Pac spievať na najveselšom detskom festivale FESTÍK. Príďte túto sobotu 8.12. do Avion Shopping Parku. Koncert Paci Pac spojený s krstom sa začne o 11-tej hodine.

FESTÍK pripravil pre deti  prekvapenie. V sobotu sa môžu opäť stretnúť so svojim obľúbeným maskotom, psíkom Festíkom. Ujal sa totiž úlohy krstného otca a pomôže uviesť do života nové DVD Paci Pac s 11 videoklipmi. Nechýbajú medzi nimi hity ako „Pes a Mačka“ alebo „Čarbičky“, ale nájdete na ňom aj zostrih z vystúpenia na tohtoročnom najveselšom detskom festivale FESTÍK. Tieto 30-ročné piesne Petra, Beaty a Vaša oživili Paci Pac už vlani a teraz k nim nakrútili aj klipy.

„Ku klipom sme pristupovali zodpovednejšie ako pri našich starších DVD. Snažili sme sa nájsť vhodné lokácie ku každej pesničke a vdýchnuť im atmosféru a príbeh. Je pre nás veľkou cťou pracovať s pesničkami, ktoré napísali veľký interpreti deťom, a ďakujeme za možnosť dať im nový život aj prostredníctvom videoklipov,” povedal Mário “Pac” Praženec .

Klipy sa nakrúcali nielen na Slovensku, ale aj v Taliansku,   kde vznikol videoklip „Ako bola objavená Amerika“.  Nájdete na ňom aj uspávanku, kde sa objaví predstaviteľka Paci v nočnej košeli. Psík Festík sa už nevie dočkať.

„Dúfame, že deti sa do mája naučia pesničky a potom si ich spolu s Paci Pac budú spievať na našom FESTÍK-u. Sme tiež veľmi radi, že na DVD sú aj unikátne zábery z tohtoročného prvého ročníka nášho festivalu. Ten druhý bude ešte lepší. Zmenili sme miesto, dostihová dráha v Petržalke je totiž oveľa väčšia s množstvo zelene. Pripravujeme aj kopec atrakcií. Veľmi sa na deti tešíme,“ uzavrela ambasádorka FESTÍK-a Katarína Šebestová.

Krst DVD „Paci Pac deťom“ bude v sobotu 8.12.2018 v Avion Shopping Parku so začiatkom o 11.00.

FESTÍK je jedinečné multižánrové podujatie, ktorého cieľom je ponúknuť zábavu pre celú rodinu. Organizuje ho agentúra Evency. Druhý ročník podujatia bude 25-ho a 26-ho mája 2019 na Dostihovej dráhe v Petržalke. Viac informácií získate tu: https://bit.ly/festík-udalosť

Vianočný balíček FESTÍK-a za zvýhodnenú cenu, v ktorom je okrem vstupenky na festival aj CD Mira Jaroša alebo Spievankova  sa dá zakúpiť tu: https://www.ticketportal.sk/Event/Vianocny_balicek_Festik_2019

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE