Oxygen beach party: 1. júla v Nitre!

Prvý prázdninový deň sa nezadržateľne približuje a s ním aj Nitrianska party Oxygen, ktorá sa po roku opäť predstaví v obľúbenej open air verzii.

Ako sme spomínali naša party sa snaží každým rokom posunúť ďalej a priniesť vám kvalitnejšiu a odviazanejšiu zábavu. Tento rok sme sa rozhodli pre vás pripraviť plážové dobrodružstvo, ktoré budete mať možnosť zažiť už od 18tej hodiny. Presne vtedy sa otvoria brány areálu Peter auto a odštartujú sa prvé tóny Oxygen party. Vstúpiť budete môcť zadarmo, aby ste okúsili skvelú plážovú atmosféru a pre vás, ktorí sa neviete rozhodnúť či investovať svoje peniaze do tejto noci, to bude možno posledná kvapka potrebná pre rozhodnutie. Od 20,00 sa brány spoplatnia a vy ktorí ste sa rozhodli ostať, budete mať možnosť po zaplatení veľmi priateľského vstupného 3€ odštartovať nočnú časť našej zábavy.

Na akcii vás čaká naozaj veľa vychytávok a keď sľubujeme plážovú party tak naozaj so všetkým, čo k tomu patrí. Palmy, piesok a k tomu všetkému veľkoplošná projekcia z beach parties sveta, skvelá hudba od našich DJs, ktorí ju budú servírovať len pre vás. K štandardu tejto party sa stal fakt, že bude postarané o kvalitný profesionálny sound, pestré svetelné efekty a kvalitnú projekciu z firmy King light&sound.

DJ´s: Orbith, Michal Breeth, Marcus Cooper, Duncan Grey, Henri, Grining, Smoly a Miss Rodez presne táto osmička sa postará o bujarú zábavu a kvalitný hudobný zážitok, ktorý vám naservírujú už od podvečera.

Neváhajte a zapíšte si do svojich party kalendárov dátum 1.7.2011, pretože práve v tento deň to celé vypukne a vy to predsa nechcete zmeškať!

Oxygen beach part

Zdroj: Oxygen
Publikoval: Redakcia GREGI.NET