Outlook ZEROSTRASSE aj tento rok!

Minulé leto sme preniesli párty do väčšej hĺbky a temnoty ako kedykoľvek predtým. Séria nadupaných žúrov sa tento rok vracia posledný krát do tunelov pod povrch Puly, aby vám priniesla tri prevratné párty pod záštitou Drum&Bass Arena a GRM Daily!

Pod Pulou sa nachádza zabudnutá spleť chodieb a tunelov Zerostrasse, ktorá sa vďaka partnerovi Pozitivan Ritam počas festivalu sprístupní výlučne pre držiteľov festivalových lístkov a premení sa na sériu vzrušujúcich pártys! Toto podzemné bludisko bolo vybudované počas prvej svetovej vojny ako úkryt pred leteckými náletmi a zároveň tunely spájajú srdce mesta s okolitými pevnosťami. Po druhej svetovej vojne boli chodby zosilnené a prerobené na atómové kryty pre juhoslovanskú armádu a celý tento historický komplex skrýva dodnes mnoho tajomstiev. Čo môže byť na takomto mieste lepšie ako nenapodobniteľný rave? Tak čo, trúfneš si na ich objavenie aj ty? Stále váhaš? Poďme sa teda spolu pozrieť na lineup:

Štvrtok 05. septembra 2019 – 19:30 – 00:00: Big Zuu, Devilman, Slimzee [old skool set], Jampak
Sobota 07. septembra 2019 – 19:30 – 00:00: Alix Perez, Halogenix, DLR, Monty, Visionobi
Nedeľa 08. septembra 2019 – 19:30-00:00: Sir Spyro b2b Joker Hatcha Truth b2b Khiva L U C Y OB-SERVER Mc’s: Crazy D Sun of Selah Logan Jososick

Viac info: https://outlookfestival.com/zerostrasse/

Napísal: Michal Dzubina