DRUMATIQUE SESSION – HALOGENIX (UK) po prvýkrát na Slovensku – profil.

V piatok 25. septembra po prvýkrát na Slovensko zavíta britský DJ a producent HALOGENIX (UK). O support sa postarajú FREEMIND a rezidenti GABANNA, SVETLUX & CLIVE. Live visuals by NOISVIZION.

HALOGENIX [Critical, Metalheadz, Ingredients, Dispatch] UK

HALOGENIX_logo

Sú producenti, ktorých možno považovať za inovátorov drum&bass music a Laurence Reading aka Halogenix k ním rozhodne patrí. Jeho klasické hudobné vzdelanie v kombinácii s citom pre širokú škálu hudobných štýlov a vplyvov sa prejavilo v produkcii pre neho tak charakteristického soundu.

Rodák zo severného Londýna výraznejšie prerazil v roku 2011 trackom ‘Halcyon Daze’ v kolaborácii s Hydrom, ktorý vyšiel na ‘Dream Thief 2 EP’ labelu Horizons Recordings. Dvojica pokračovala v spolupráci a vydali 12” ‘Trieste / Disillusioned’. Nasledoval release tracku ‘Askari’ na značke Invisible ako súčasť ‘Invisible EP 4’, na ktorom spolupracoval so Sabrem a Strayom. Kolaborácia Halogenix, Sabre a Stray vyústila do projektu Ivy Lab a ich track ‘Oblique’ bol bezpochyby jeden z najlepších drum&bass trackov roku 2012.

Kasrov Critical Music sa stal domovským labelom Ivy Lab, na ktorom vydali ‘Missing Persons EP’ a aj najnovšiu ’20 Questions EP’, na ktorej sú okrem drum&bass klasík aj glitch-hop experimenty, ktorým dáva Ivy Lab priestor v novom projekte eventov 20/20.

Aj napriek veľkému úspechu Ivy Lab sa Halogenix neprestáva venovať sólovej dráhe a vydáva ‘Take The Lead EP’ na Dispatch Recordings, ‘Systems 001’ na Critical Music a v roku 2015 fantastický release ‘All Blue EP’ na Metalheadz.

Svoj aktuálny zvuk Halogenix predstaví už tento piatok 25. septembra v bratislavskom Subclube.

Viac info Halogenix:
Facebook Halogenix
SoundCloud Halogenix

Súťaž o FREE vstupy na Drumatique facebook stránke TU.

DRUMATIQUE SESSION @ SUBCLUB
Piatok 25. september 2015
Start 22:00 | Vstup: 6€ do 23:00 | 7€ po 23:00
Event: www.fb.com/events/1463403850651928

DQ_session_Sept_2015_flyer

Zdroj: Drumatique Session