Outbreak Europe Hip Hop Festival 2013.

Posledné júlové dni bude v Banskej Bystrici opäť horúco! Jedno z najkvalitnejších hip hop podujatí svetového formátu, OUTBREAK HIP HOP FESTIVAL, sa už po štvrtý krát uskutoční priamo v meste pod Urpínom, tentoraz v podobe EURÓPSKEHO FINÁLE.

Súčasťou bude zároveň aj SVETOVÉHO FINÁLE unikátneho projektu REP YOUR COUNTRY (krajina vs krajina). Celá akcia potrvá týždeň od 21. do 28. júla, kedy sa mesto stane epicentrom umelcov a fanúšikov hip hopovej kultúry z viac ako 60 krajín sveta!

V minulých ročníkoch sa viac ako 1300 bboys a bgirls z 53 krajín sveta spoločne postarali o neskutočnú atmosféru umocnenú medzinárodným graffiti jamom, MC freestyle battlom, nezabudnuteľnými párty a hudbou funkových kapiel.

Tento rok sa Outbreak Europe organizátori rozhodli spojiť s organizátormi z  USA, Ukrajiny a Poľska, aby priniesli celosvetovú “bombu” v podobe projektu s názvom Hip Hop Holidays! A po prvý raz sa im podarilo získať pre toto špičkové medzinárodné podujatie aj  generálneho partnera, ktorým sa stal Orange. Aj vďaka tomu sa môžu návštevníci tešiť na bohatý program.

Program Hip Hop Holidays:

Yalta, Ukrajina:
17. – 21. júl – Yalta Summer Jam

Banská Bystrica, Slovensko:
21. – 25. júl – Catch the Flava letný kemp
24. júl – Hasta La Muerte 5. výročie
25. júl – Cypher Adikts Europe
26. júl – Outbreak Europe 2013, deň 1
27. júl – Outbreak Europe 2013, deň 2
28. júl – Rep Your Country 2013

Po úvodnom zahriatí na Ukrajine /Yalta/ sa Hip Hop Holidays presunie do Banskej Bystrice, kde sa počas 8 dní (21. – 28. júl) postupne uskutoční Catch the Flava letný kemp s najlepšími tanečnými lektormi z USA a Európy, päťročnicu oslávi jedna z top slovenských bboy crews, Hasta La Muerte a vo štvrtok 25. júla sa bude konať európska verzia vychýreného amerického bboy eventu Cypher Adikts.

Piatok 26. júla odštartujeme hlavnú časť, festival OUTBREAK EUROPE 2013, v klube Ministry of Fun. Tento deň bude zasvätený kvalifikácii vo forme preliminačných battlov vo všetkých kategóriách.

V sobotu 27. júla sa elita postupujúcich tanečníkov pobije o európsky titul a postup na SVETOVÉ FINÁLE DO ORLANDA (USA). Ich výkony bude hodnotiť exkluzívne trio, zakladateľ a prezident legendárnej tanečnej skupiny Mighty Zulu Kingz – Alien Ness /USA/, jedna z najlepších bgirls – Jeskilz /USA/ a na európskej tanečnej scéne rešpektovaný bboy Focus /Fínsko/. Počas obidvoch dní budú súbežne prebiehať sprievodné akcie, ako napríklad graffiti jam na 100 metrovej stene, tanečné kruhy, či live vystúpenie funkovej kapely Comp&Neros zo Zvolena a Champion Sound (Prago Union) z Prahy.  Atmosféru doladí chill zóna a stánky s originálnou hip hop módou priamo z USA. Večerné párty v najlepšom a najväčšom klube Ministry of Fun sú už samozrejmosťou.

Aby ani nedeľa neostala v hanbe, odpálime svetové finále REP YOUR COUNTRY alebo KRAJINA vs KRAJINA, ktoré dostane do varu celú Europa Shopping Center. Tak neseď doma a príď v nedeľu 28. júla povzbudiť náš slovenský tím!

Hudobnú produkciu odovzdávame do dobrých rúk. O gramce sa postará elitná zostava DJ-ov, a to DJ Renegade /Anglicko/, DJ Lean Rock /USA/, DJ Ervin Arana /USA/, DJ Scream /Ukrajina/, DJ Plash /Poľsko/ a DJ Smirnoff /Rusko/. Na mikrofóne sa bude striedať osvedčené duo MC´s na čele s energickým Mariom Bee /Holandsko/ a domácim Lil Pablom /Slovensko/.

Čaká na nás 8 dní plných hip hop-u, kedy máš aj Ty možnosť byť súčasťou jedinečného podujatia, zažiť neopakovateľnú atmosféru, chillovať s najlepšími tanečníkmi sveta a baviť sa s nimi do ranných hodín. Tak nezmeškaj Outbreak Europe Hip Hop Festival 2013!

https://www.thebboyspot.com/outbreak/
https://www.facebook.com/events/518350691557118/?fref=ts

Predpredaj vstupeniek na oficiálnej stranke https://www.thebboyspot.com/outbreak/ alebo na www.thebboyspot.eu/store

Cena lístka na hlavné dni (26. a 27. júl):
Do 25. júla = 25 Eur
Na mieste = 30 Eur

Na mieste možnosť zakúpenia jednodňového, v sobotu aj celovečerného (po 17:00) lístka.

Zdroj: Outbreak Europe Team