Potrebujete inšpiráciu pre váš veľký deň? Načerpajte ju na svadobnej výstave!

Ak sa čoskoro chystáte vysloviť svoje osudové „Áno“, určite viete, že prípravy a organizovanie veľkého dňa „D“ nie sú jednoduché. Práve preto je dôležité mať po boku profesionálov, ktorí sa o všetko dôležité radi postarajú. Pár z nich sa vám predstaví aj v bystrickej Europe, ktorá už nasledujúci víkend usporiada veľkolepú svadobnú výstavu. 

Druhý ročník exkluzívnej svadobnej výstavy Europa SC usporiada už v nedeľu, 17. februára. Obľúbené nákupné centrum ju aj tentokrát organizuje v spolupráci so svadobnou eventovou agentúrou Madelaine, ktorá sa počas podujatia postará o rozprávkovú dekoráciu plnú kvetov, doplnkov a svadobných vychytávok podľa najnovších trendov. Chýbať nebudú ani lákavé svadobné pochúťky, ktoré budú môcť návštevníci ochutnať v candy bare.

Okrem svadobnej agentúry Madelaine sa v rámci výstavy predstaví množstvo ďalších vystavovateľov prevažne z Banskobystrického kraja: ,,Ku každej svadbe neodmysliteľne patria sladké torty či koláče, ale aj dokonalé fotografie zobrazujúce nezabudnuteľné okamihy. Vďaka tomu tu svoje služby predstavia cukrári, fotografi, kameramani, ale aj hotely disponujúce vhodnými svadobnými priestormi. Všetky služby, ktoré sú potrebné k tomu, aby sa svadobný deň stal nezabudnuteľným, tak návštevníci nájdu pod jednou strechou,“ informuje o podujatí Jana Seleštianska, Marketing Manager Europa SC.

Okrem prezentácie najlepších svadobných vystavovateľov, bude pre návštevníkov pripravený aj zaujímavý program: ,,Pre mnohých budú pútavým bodom programu ukážky tradičného čepčenia nevesty spojené s vystúpením svadobnej kapely. Dámy však určite poteší exkluzívna prehliadka svadobných a spoločenských šiat módnej návrhárky Viery Futákovej, ktorej svadobné modely premenia na nevestu aj obľúbenú slovenskú blogerku a influencerku, Tatianu Židekovú,“ dodáva Seleštianska.

Celým nedeľňajším programom bude návštevníkov sprevádzať slovenský herec Lukáš Pelč, ktorý bude zároveň rozdávať lákavé výhry. Pre návštevníkov je totiž, okrem výstavy a pestrého programu, pripravená aj tombola plná hodnotných cien, ktorým sa potešia najmä budúce svadobné dvojice. Prenájom svadobného auta, romantická večera na zámku Vígľaš spojená s ochutnávkou svadobného menu, či služby eventovej agentúry Madelaine – to všetko čaká na svojich výhercov, ktorými sa môžete stať aj vy.

Zdroj: TS