Organizátori LOVESTREAM FESTIVALU vysvetľujú: Všetky ohlásené kapely a umelci vystúpia v Bratislave naživo!

Nový LOVESTREAM FESTIVAL ohlásil toľko skvelých svetových hviezd na 3 dni v Bratislave, až sa začali šíriť dezinformácie, či nejde len o nejaký streamovaný koncert. Organizátori sa preto rozhodli reagovať a vysvetľujú, že všetky ohlásené koncerty prebehnú naživo priamo na futbalovom štadióne Tehelné pole v Bratislave, tak ako sme zvyknutí na všetkých letných festivalových koncertoch!

Red Hot Chili Peppers,  Dua Lipa, Lost Frequencies, Zoe Wees, ale aj IMT Smile, Lucie, Kryštof, či Čechomor – to sú zatiaľ známe mená nového hudobného festivalu, ktorý sa bude konať 10. až 12.júna priamo na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave!

Toľko svetových hviezd na jednom mieste a na jednom festivale na Slovensku sa len tak nevidí a tak sa v dnešnej podozrievavej dobe začali šíriť informácie, či nejde „len“ o nejaký streamovaný koncert týchto interpretov, keďže aj samotný názov festivalu je LOVESTREAM Festival.

Organizátorka Silvia Nemčovičová: „Chceme všetkých fanúšikov upokojiť, že náš festival bude v Bratislave a naživo so všetkými účinkujúcimi – žiadne streamovanie, ako si niektorí mylne vykladajú názov festivalu. Názvom Lovestream Festival myslíme prenos lásky k hudbe na ľudí prostredníctvom nášho festivalu, chceme priniesť hlavne mená, ktoré tu nikdy neboli a tak urobiť hudbou radosť všetkým slovenským hudobným fanúšikom, aby sme už za dobrými koncertami nemuseli cestovať za hranice…“

Samotní headlineri festivalu legendárni Red Hot Chili Peppers, ale aj Dua Lipa sa už na Bratislavu a ich prvé koncerty u nás veľmi tešia, podobne ako množstvo fanúšikov nielen z celého Slovenska.

Ohlásili sa nám autobusové zájazdy z Rumunska, Slovinska, Chorvátska či Poľska, ale aj jednotlivci, ktorí si kupovali vstupenky z krajín ako Grécko, Taliansko, Švédsko, Fínsko dokonca aj Gruzínsko, či Španielsko! Sú to jednoducho mená, ktoré majú verných fanúšikov všade – nás len teší, že sme dostali prednosť pred ďalšími osvedčenými koncertnými metropolami v okolí.“

Či už Red Hot Chili Peppers, alebo Dua Lipa, ale aj Lost Frequencies, Zoe Wees, IMT Smile, Lucie, Kryštof a ďalší vystúpia naživo priamo na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.

„Tento úvodný ročník festivalu plánujeme ako trojdňový koncertný festival, každý deň so samostatným vstupným, zaujímavosťou nášho festivalu je aj to, že vzhľadom na samotný štadión bude môcť byť veľká časť návštevníkov pod strechou, teda skoro všetci, ktorí si zakúpia vstupenky na sedenie. Čo sa týka pódií – bude iba jedno, medzi jednotlivými vystúpeniami budú krátke pauzy potrebné na úpravu pódia…V tom čase bude pripravený sprievodný program v priestoroch food zóny“  dodala Silvia Nemčovičová.

LOVESTREAM FESTIVAL Vám prináša SILVI Production v spolupráci s Marcelom Avramom a Concerts East.

Zdroj: TS