Only Open Air Festival premení Zlaté piesky na tanečnú mekku.

Only Open Air Festival s podtitulom SUMMER SEASON GRAND OPENING 2014 ponúkne deväť DJ-ských celebrít. Fanúšikovia sa môžu tešiť na svetové mená overené v najexkluzívnejších destináciách, ktoré počas štrnástich hodín premenia Zlaté piesky na tanečnú mekku v znamení trancu, houseu a elektra.

Prví hostia – Sander van Doorn, Judge JulesOmnia – boli predstavení ešte v januári. Hviezdnu osmičku postupne doplnili Afrojack, Martin Garrix, R3HAB, Pete Tong Jaydee. Posledným prekvapením z dielne agentúry Celebration je angažovanie vychádzajúcej hviezdy Firebeatza, ktorý v Bratislave posilní a zvýrazní holandskú školu reprezentovanú pod značkou „dutch music“.

Afrojack_01_by_Rankin

„Tento rok sme urobili maximum pre to, aby sme vyskladali exkluzívny line up. Pôvodne sme počítali so štyrmi headlinermi, ale na našu radosť sa ľudia veľmi tešia z legendárneho Peta Tonga a v diskusiách ho zaraďujú do rovnakej ligy ako Afrojacka, Sandera van Doorna, Martina Gerrixa a R3HABa,“ uviedol Ľuboš Virág z agentúry Celebration. 

Brány areálu Zlatých pieskov sa otvoria 28. júna o 15.00 hod. a od prvých minút sa môžu návštevníci tešiť na fascinujúcu šou. Jej jedinečnosť ešte znásobí časový line up, pretože jeho scenár bude zostavený tematicky podľa štýlov a zároveň podporí tvorivé spolupráce medzi jednotlivými DJ-mi.

MG

Okrem energickej tanečnej nálože vytiahnu zábavu na maximum aj vizuálne efekty, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou podobných eventov vo svete a na Only Open Air Festivale budú mať premiéru.

„Každý rok sa snažíme posúvať ďalej, preto sme sa rozhodli, že nepôjdeme cestou jedného, ale viacerých headlinerov. Rovnako sme vychádzali z toho, či už hrali na Slovensku na open air akciách, aby sme po DJ-ovi Tiëstovi a Arminovi van Buurenovi ponúkli opäť nezabudnuteľný tanečný žúr. Mená sú teda známe, tak už len dodám, že sa tešíme na všetkých, ktorí sa prídu na Zlaté piesky zabaviť,“ dodal s úsmevom Ľ. Virág.

open-air-festival

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.