Only Open Air Festival 2014 – videoreport!

28. 06. 2014 sa na Zlatých pieskoch v Bratislave konal ďalší ročník Only Open Air Festivalu, ktorý organizovala promotérska agentúra CELEBRATION.

Vystúpili tu DJi ako P@CO, Jaydee, Martin Garrix, R3hab, Omnia, Pete Tong, Afrojack, Firebeatz či Judge Jules. Sander Van Doorn na poslednú chvíľu zrušil všetky svoje hrania na celý víkend z vážných rodinných dôvodov, takže sa nakoniec na festival nedostavil. Akcia z môjho pohľadu prebehla organizačne úplne výborne a bezproblémovo.

Vizuálne si ľudia určite prišli na svoje, nakoľko stage okrem naozaj vynikajúceho ozvučenia bol naložený ďalšou technikou v podobe CO2, diel vystreľujúcich konfety, šľahajúce ohnive plamene, samozrejmosťou bola veľkoplošná LED obrazovka a premiérovo po stranách stagu bol premietaný 3D mapping, ktorý som osobne videl naživo po prvýkrát.

Toto všetko bolo naviac obohatené o pyro efekty, takže návštevníci mali postarané o veľmi slušný vizuálny zážitok. Hudobne počas celej noci dominovala aktuálna svetová house music, odznelo však aj trochu trancu, ktorý mal na svedomí DJ Omnia. Vďaka naozaj výbornému počasiu a veľmi slušnej návštevnosti počas celej akcie dominovala dychberúca atmosféra, ktorú sami môžete zhliadnúť v nasledujúcich videách.

Výber videí:

Kompletný zoznam videí: https://www.youtube.com/playlist?list=PLdG_aHFfYWj90kMeG8STDF3jlTc7mFflF&app=desktop

Napísal: Ivo Ninja
Video: Ivo Ninja