Open Air Festival 2012: Radí, ako sa dostať do Panenského Týnce!

Jste tìmi, kteří rádi ušetří nìjakou tu kačku a ještì myslí na životní prostředí? Pokud ano, má právì pro vás Open Air Festival dobrou zprávu! Protože náš festival eko fanouškùm rozhodnì fandí, budete i letos moci využít Jízdomat.cz, nejvìtší český portál zprostředkující spolujízdu. Pro ty, kteří preferují jízdu pohromadì s velkou partou kamarádù, případnì si chtìjí užít pohodlí dálkových autobusù, bude k dispozici, jako každý rok, kyvadlová doprava z Prahy přímo do festivalového areálu.

Open Air Festival si stojí za svou „zelenou“ filozofií a i letos pokračuje ve spolupráci s projektem Jízdomat.cz. Ten návštìvníkùm festivalu nabízí jednu z variant, jak se levnì, pohodlnì a ekologicky dostat do Panenského Týnce a zase zpátky domù. Na stránkách www.jizdomat.cz stačí jen najít záložku Open Air Festival Official v sekci Akce a školy, nebo použít widget Jízdomatu přímo na festivalovém webu.

Jak to funguje? Pokud plánujete cestu svým autem a sháníte spolujezdce, jednoduše zadáte svou jízdu, nabídnete volná místa v autì ostatním, a pak už se jen domluvíte, kde k vám přisednou a jak se podìlíte o náklady za benzín. Jestli se vlastním autem nechystáte, stejným zpùsobem máte možnost najít si „svého“ řidiče. Rozhodnì se nemusíte bát, že hledání bude problém – Jízdomat.cz už má skoro 22 tisíc uživatelù a v jeden okamžik je vypsáno v prùmìru 900 jízd!

Dalším zpùsobem, jak dorazit na festival ohleduplnì, je zvolit hromadnou dopravu. I letos tak máte možnost využít kyvadlovou autobusovou dopravu z Prahy do Panenského Týnce, přímo před festivalovou bránu. Komfortní dálkové autobusy budou vyrážet z Nových Butovic do Panenského Týnce od čtvrtka do soboty a odvezou vás zase zpìt do Prahy. Jednosmìrné jízdenky za 130 Kč si mùžete od 1. června rezervovat na festivalovém webu. V případì, že spoj nebude zcela vyprodaný, budou volné jízdenky k zakoupení přímo u řidiče. Kapacita je ale omezená, takže jedinì s lístkem v ruce máte místo jisté.

Doprava

O dalších možnostech dopravy se dozvíte na webu www.openairfestival.cz.

Zdroj: OAF
Publikoval: Redakcia GREGI.NET