Ondřej Brzobohatý predstaví už vo štvrtok slovenskému publiku svoj debutový album Identity!

První sólové, čistě autorské album Ondřeje Brzobohatého nazvané Identity vyšlo 9. května u Supraphonu, hned vzápětí oblíbený muzikant a herec zamířil na JARNÍ KLUBOVÉ TURNÉ 2014, v rámci kterého se již 22. 5. představí v bratislavském klubu Atelier Babylon.

Fanoušci se mohou těšit na mimořádné setkáním s Ondřejem, jeho hudbou a skvělými hosty – Liborem Boučkem, Terezou Černochovou a Peterem Cmorikem, stejně jako na speciální bratislavský křest debutového alba. Pozvánka o to lákavější, že v Bratislavě Ondřej zahraje po dlouhých osmi letech! A pozor, vzhledem k ohlášené letní pauze Ondřejova bandu je květnové turné v dohledné době jednou z mála možností vidět tuhle vybranou společnost vystupovat na živo.

ondrej brzobohaty 02

O úvodní část koncertů a náležitou atmosféru se postará známý moderátor, šoumen a pro tentokrát DJ Libor Bouček, kterého na jevišti vystřídají Tereza Černochová a Tomáš Koudelka se svým osobitým akustickým setem. Ondřeje Brzobohatého doprovodí jeho kapela tvořená spolužáky z konzervatoře Jaroslava Ježka: bubeník Tomáš Kozelka, saxofonista Matouš Kobylka, baskytarista Jaroslav Pokorný a kytarista Ondřej Fišer. Zazní nejen novinky z aktuálního alba, ale také písničky staršího data, včetně jedné společné s Terezou Černochovou.

„Můj šuplík i touha hrát a zpívat si své vlastní písně už praskaly ve švech, a tak jsem se rozhodl, že je na čase s tím něco udělat. Album se skládá z mých autorských písní a inspirací k většině z nich mi byl můj vlastní život v posledních letech. Pokud bych to měl žánrově specifikovat, bude to takový hybrid jazzu, popu, funku a soulu. Zkrátka všeho, co mám rád. Rád bych ale nenudil popem a zároveň neotravoval jazzem,“ poznamenal ke svému prvnímu sólovému albu Ondřej Brzobohatý.

Záběry z pondělního křtu v pražském LMB:

ONDŘEJ BRZOBOHATÝ – JARNÍ KLUBOVÉ TURNÉ 2014:
20. 5., 20.00: Plzeň – Buena Vista
21. 5., 20.00: Brno – Fléda
22. 5., 20.00: Bratislava – Atelier Babylon
27. 5., 20.00: Pardubice – Žlutej Pes
28. 5., 20.00: České Budějovice – Café Club Slavie 

Vstupenky na Jarní klubové turné 2014 jsou v předprodeji v síti Ticket Stream – www.ticketstream.cz,  SMS Ticket www.smsticket.cz a Ticket Portal – www.ticketpotral.sk.

www.ondrejbrzobohaty.cz
www.facebook.com/pages/Ond%C5%99ejBrzobohat%C3%BD/347855261992376?fref=ts

OB-turne-plakat

Zdroj: Supraphon a.s.