Október v Mestskom divadle P. O. Hviezdoslava bude patriť hneď dvom krásnym ženám a skvelým herečkám!

Prvýkrát uvedieme na doskách MDPOH predstavenie jedného herca, tzv. one woman show. V hre kanadskej autorky arménskeho pôvodu – Leslie Ayvazianovej Skok z výšky, stvárni postavu päťdesiatničky Leslie vynikajúca Eva Pavlíková, ktorá v príbehu zrekapituluje svoj životný príbeh.

Pre divákov bude hádam najatraktívnejšia skutočnosť, že sa stanú súčasťou predstavenia. Pred vstupom do divadelného javiska niektorí z nich obdržia scenár a neskôr z neho budú čítať presne vyznačené repliky jednotlivých epizódnych postáv hry. Súčasťou predstavenia bude i prítomnosť živej kapely (Karol Kompas, Igor Holka, Milan Osadský), ktorá poslovenčila grécke hudobné hity a nebude chýbať ani spevácke vystúpenia samotnej herečky. Skok z výšky si môžete pozrieť 20. októbra o 20.00 hod. v Mestskom divadle.

Viac informácií na https://www.mestskedivadlo.sk/program/oktober-2012/skok-z-vysky-leslie-ayvazianova/

Ďalšia vynikajúca slovenská herečka v MDPOH bude Diana Mórová.  Tá si 25. októbra zahrá spolu s Martinom Trnavským v hre Medzi nebom a ženou. Divadelné predstavenie bude pozorovať vzťah muža a ženy, vznik ich lásky, jej vývoj a zároveň zánik. Pocity a naplnenosť, či lepšie nenaplnenosť vzťahu sa menia ako jednotlivé mesiace. Koniec hry zachytáva starenku a starčeka. Ako sa tento vzťah skončí?

Vstupenky je možné zakúpiť v sieti Ticketportal (www.ticketportal.sk) alebo hodinu pred predstavením v pokladni divadla.

Zdroj: BKIS