Oh My God 4 – Its Time To Say Goodbye!

Akce Oh My God má za sebou 9 dílú a tím posledním desátým se loučíme s Brnem. Tentokrát jsme si pro vás připravili opìt nìmeckou hvìzdu, která již nìkolikrát Brno navštívila. Nìkoho kdo vyprodukoval a zremixoval tracky, které jsou doposud legendární. Tím není nikdo jiný než VIPER XXL!

Oh My God Stage:

VIPER XXL – Vyprodukoval tracky jako je například nejznámìjší Hardtechno Anthem a spoustu jich zremixoval. Je to Dj, který od začátku své kariery až doposud hraje pouze a jen HardTechno a nikdy z nìj neslevil. Je nám velkou ctí ho po dvou letech přivítat v Čr a jeho prostřednictvím se s vámi rozloučit.

Golpe – Nejspíše nejznámìjší český Dj/Producent, který má na kontì stále více releasú.

Marcus De Hard vs. Tosha – Zakladatel akce Oh My God – Marcus De Hard si zahraje versus set se známým djem z Prahy, který již v Brnì nìkolikrát hrál. A tím je Tosha.

Slayer – Spoluorganizátor akce Oh My God – Dj Slayer nebude chybìt.

Thomas Cook – Dj Thomas Cook má na svìdomí ostravskou akci Lexikon a my ho rádi přivítáme v Brnì, aby nám ukázal že na východì Čr dokážou hrát stejnì tak dobře jako tady u nás.

BloodRain vs. ScHanzz – Tihle dva nám ukážou zač je toho produkce HardTechna v Čr! Jejich nespočetné množství releasú je dùkazem toho, že i tady v Čr sou kvalitní producenti!

Sonejee – Sonejee a jeho zbìsilá HardTechno jízda je to, co návštìvníci akce Oh My God chtìjí!

Dazy vs. Wolf – Techno v tom pravém slova smyslu nám předvedou kuřimští rodáci Dazy vs. Wolf.

7.Nebe Residents Stage: Druhá stage se ponese v rytmu tech-house a progressive. Naservírují vám to residenti clubu 7.Nebe a to: Duncan Grey, Ivo Hilszek, Patricia, Carl Reins, Jaqullin.

Akce se uskuteční 26.10.2012 na Jánské 9 v Brnì. Vstupné bude 150 Kč/6 € (pro potvrzené na Facebooku 100 Kč/4 €). Mužete se tìšit na 3 bary včetnì koktejlového, free-wifi připojení, 3 lasery, LCD obrazovky, velkoplošnou projekci a mnoho dalšího. Akce začne ve 20:00 a skončí v 06:00.

V příštích týdnech se tìšte na sety, rozhovory, biografie a soutìž!
www.facebook.com/events/362270757178152

omg4.jpg

Zdroj: Oh My God
Publikoval: Redakcia GREGI.NET