Obscure Sphinx – Epitaphs European tour 2017.

Koncom marca sa na Slovensko chystajú zavítať Poľskí temní post metalisti Obscure Sphinx. Vďaka BURN_Booking sa 26.3.2017 zastavia počas svojej Epitaphs European tour 2017 aj v Bratislavskom klube Randal. V rámci turné Epitaphs k rovnomennému tretiemu albumu, ktorý vyšiel v septembri minulého roka, sa na Slovensku zastavia až dvakrát a to aj v Košickom Colloseu a to 6. Apríla. Na Bratislavskom koncerte sa s nimi však nezastavia black metaloví súputníci Mord’A’Stigmata, no aj napriek tomu bude tento večer hudobne bohatý.

OBSCURE SPHINX (PL) post doom metal

Obscure Sphinx so svojimi troma titulmi Anaesthetic Inhalation Ritual, Void MotherEpitaphs rozvírili svetové vody ešte stále nepreskúmaného oceánu akým je post metal. Stále viac a viac fanúšikov si získavajú práve vďaka temným atmosféram a ťaživým náladám do ktorých komponujú tvrdú hudbu s všehochuťou vokálov speváčky Wielebny

Minulý rok ste mali OS možnosť vidieť v apríli v Bratislave, ale aj v auguste na Kongenfeste na Liptove. Rovnako sa v roku 2015 predstavili na festivale Gothoom, kde zakončili celý ročník úžasným vystúpením. 

Tešte sa na ponor do tejto totálnej temnoty, hodia vás do čierneho medu chutiaceho po prázdnote a tam už niet úniku ani priestoru na nádych až do posledného tónu, časopriestor prestane existovať a najsurovejší vokál roztne ranu medzi svetmi…

POSTCARDS FROM ARKHAM (CZ) post rock

Spolu s OS sa vám večer predstaví aj Česká kapela POSTCARDS FROM ARKHAM. Vynikajúci post rockeri so štipkou progresívneho metalu vám predvedú svoju vynikajúcu show plnú atmosfér a zvukových stien.

ANIMA (SK) – metal

Ako domáci support privítame mladú metalovú kapelu z Trnavy ANIMA. Chalani sa venujú modernému a progresívnemu metalu amerického strihu ako napríklad Lamb Of God. Chlapci smerujú do štúdia a pripravujú svoju prvú nahrávku.

26.3.2017 – RANDAL CLUB, BRATISLAVA – OBSCURE SPHINX / POSTCARDS FROM ARKHAM / ANIMA
Vstupné 10 € 
Lineup:
20:00  ANIMA
21:00 POSTCARDS FROM ARKHAM
22:00 OBSCURE SPHINX
Link na event na facebooku: https://www.facebook.com/events/1170790599641540/

Zdroj: Obscure Promotion