Nylon Jail zavítají v rámci jarního turné i na Slovensko!

Na konci loňského roku vydali výtečně hodnocené album Irreversible Changes, nyní vyráží Nylon Jail na turné, v jehož rámci vystoupí 15. března v klubu Lúč v Trenčíně.

Nylon Jail se vrátili ve skvělé formě. Během posledního roku uveřejnili několik videosinglů, odehráli festivalová i klubová vystoupení a vydali druhé studiové album Irreversible Changes pod producentským dohledem Ondřeje Ježka a Petra Mlynáře, kteří stáli už za debutem My Heart Soars Like A Hawk (2013).

“Nevratné změny posunuly náš zvuk novým směrem. Ze škatulky electro – country jsme se vymanili, nynější tvorba je syrovější, rockovější, hutná a žánrově pestrá,” říkají Roman Vičík, kytarista, autor hudby i textů a zpěvák Jiří Jirák.

K hostování na desce přizvali dívčí sbor, bubeníky Zdeňka Jurčíka (Priessnitz) a Romana Víchu (Muff, Toxique), klávesisty Jana Klempíře (OTK) a Václava Hrušku. Nemohly chybět ani nové kapelní posily, bubenice Klára Böhmová a basák Matěj Černý, sestavu nedávno rozšířil kytarista Antonín Dlapa.

Nylon Jail pokřtí Irreversible Changes 19. 3. v pražském Café V lese spolu s Muff a Blacksea, během olomouckého křtu 28. 3. předskočí Lee. Dále vystoupí 15. 3. v Trenčíně, 16. 3. ve Znojmě, 20. 3. v Plzni, 26. 3. v Ostravě a 27. 3. v Brně.

Album Irreversible Changes s přebalem výtvarníka Pavla Formana vyšlo u vydavatelství Červený kůň 2. prosince 2018.

Fb Nylon Jail: www.facebook.com/nylonjail

Vydavatelství Červený kůň: www.cervenykun.cz/profil-detail/23_nylon-jail

Video upoutávka Irreversible Changes: https://youtu.be/hj1qTuBm0R0

Zdroj: TS