NYE 2011: Koniec sa blíži!

Legendy, veštci nás varovali už pred stáročiami. Starobylí Mayovia si rok 2012 poznačili do kalendára. Proroci počuli zem burácať, videli oslnivé záblesky a jačiace davy s rukami vztýčenými k nebesiam. Už o niekoľko dní sa proroctvo naplní!

Myslitelia planéty nedokážu tieto proroctvá správne interpretovať už celé veky a pritom sa stačí pozrieť do pártylistu na www.dnb.sk… Zem pod nohami sa zatrasie a nebo vzplanie, budú aj jazdci apokalypsy! Keby Mayom v kalendári zostal kúsok voľného miesta, zaiste by doň vpratali lineup, na ktorý sa tešili už 3113 rokov pred n.l. ;-)

Fourward

Na Silvestra 31.12. v bratislavskom Subclube sa naplnia apokalyptycké vízie. Pravý armagedon rozpúta sedem DJov a MC. Podľa proroctva to musí byť zástupca rakúskej formácie Fourward a jeho krajan Geetox, ktorí skladajú tie správne zaklínadlá, ovládajúce všetky živly. Priazeň antických bohov si nakloníme vďaka gréckemu djoviDecipherovi. Rovnako dobre dokáže hromom i bleskom rozkázať L Plus. Svoje voodoo predvedie čiernou mágiou známa dvojica The Freaks. Ochranný lektvar z hadov, netopierov a žiab v kotli namieša Kiara, to všetko za hlasitého rituálneho naliehania MC Markera.

Geetox

Presne o polnoci na chvíľu opustíme bezpečie podzemného krytu, aby sme s rukami vztýčenými k nebesiam uzreli oblohu vzplanúť, ešte skôr ako bublinky šampusu omámia telo i myseľ. Pretože niet lepšieho výhľadu, ako spod hradu.

L Plus

Nenechaj Mayov vykúpiť všetky lístky! Sedem DJov a MC, trojica zahraničných hostí, naplnenie proroctva, výzdoba, hektolitre šampanského v Subclube už 31.12.2011 o 21:00. V predpredaji len za 8 EUR (www.ticketportal.sk)! Priamo na mieste do 22:00 to bude 10 EUR a neskôr o dve EURá viac.

Info o akcii a súťaže o voľné vstupy aj na Facebookovej stránke!

NYE 2011

Zdroj: Silwer
Publikoval: Redakcia GREGI.NET