Nudance special predstaví Tyke (UK), Coda (UK) a Pandora (AT).

Prišla jeseň a klubová sezóna začína naberať na obrátkach. Preto si Nudance Music v spolupráci s viedenskou Switch! a Subclubom pre vás pripravili TOP akciu s kódovým označením SPECIAL.

Tieto akcie sa budú objavovať v Subclube raz za štvrťrok a predstavený bude vynikajúci zahraničný lineup, ktorý robí tento večer naozaj výnimočným.

Hlavný hosť prvého vydania bude anglický dnb/jungle producent TYKE, ktorý sa nedávno pripojil k Playaz Family. Tento výborný dj sa točí okolo legendárneho DJ Hype a DJ Randall. Nedávno zničil drumnbassové dancefloory s jeho debutom „Schizophrenia EP“ na Playaz Recordings, a to ho spravilo jedným z najvybookovanejších DJov súčasnej doby. Jeho predchádzajúci track „Infected Headphones“ ,„Drug Pusher“ a “Buzzards“ mali plnú podporu najväčších DJov súčasnosti ako DJ Hype, Andy C, Hazard a ďalší. S veľkým potešením vám ho prvý krát predstavíme na Slovensku.

b

To isté platí o našich dalších hosťoch zo Switch! crew z Viedne, kde majú rozbehnutú jednu z najúspešnejších dnb akcií už vyše 6 rokov, takisto ako ich veľmi prominentný label menom Switch.

CODA je anglický producent a dj, ktorý si zasluhuje pozornosť na scéne už viac ako dekádu aj vďaka trackom „Shodan VIP“ a „Joints“ (so Zenom). Najnovšie plánuje vydanie nového bengra „Black magic“ pod labelom Mampi Swifta – Charge Records. Spolu s DJ Pandora tvoria veľmi sympatickú dvojicu. PANDORA je hlavná postava stojaca za párty a labelom a je pojmom na rakúskej dnb scéne od polovice 90 rokov.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/104265694″ width=“100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Večer bude hosťovať Angličan JIMMY DANGER, ktorý je mimo iného aj majiteľom známeho labela Audio Danger. Je MC z prvej ligy a vystupoval s najslávnejšími DJmi na scéne a hosťoval najväčšie párty v UK. Prinúti vás vyskákať sa aj s anglickým MC Jedifire, ktorý dostal niekoľko násobný titul „lyrical master“ a nakladal na parties po celej Európes.

Tento nadupaný zahraničný line up doplnia slovenskí dji Fatsound, D-High, M-Cee a RobX no jedným slovom NUDANCE DJs, ktorí uzatvárajú lineup párty, na ktorú chceš ísť. A pokiaľ chcete vedieť naše očakávania, sú jednoduché. ZRUINOVANÝ SUBCLUB!

artworks-000018962710-prqoa4-original

Start: 22.00hod, Entry: 5 EUR
https://playaz.co.uk/artists/tyke
https://www.facebook.com/tykemusic
https://soundcloud.com/tyke-music
https://soundcloud.com/djcoda
www.switchvie.at
https://www.audiodanger.com/
https://www.facebook.com/mcjedifire

nudance_special_001_tyke

Zdroj: Nudance