Nudance Darktide Night: 31. marca v Subclube!

Posledná marcová sobota bude pre Subclub výnimočná, pretože sa tu po prývkrát uskutoční drum and bassová noc Darktide Night v réžii Nudance. Na akcii sa budú hrať predovšetkým kvalitný energický deep neuro a minimal dnb v podaní povolaných producentov a djov.

Pionier slovenskej deep scény Pavol Pagáčik aka iM3 (I am Free) vyše roka šéfuje perspektívnemu labelu Darktide Recordings. https://www.darktiderecordings.com Jeho tracky vyšli na labeloch Rotation, Dephrecords, Echowide, Break9 no už všetci poctivo očakávame pripravovaný album.

Trilo a Ls3ke sú skúsení slovenskí dji a promotéri úspešných akcii Pulse v Leviciach a New Age v Šuranoch. Tešíme sa ako to rozpumpujú masívnym deepom a tvrdšími odrodami dnb. Chalani to za gramcami vedia a tanečný parket napumpuju energiou.

Imfree

Šéf Nudance Music a všestranný dj Fatsound čoraz viac koketuje s deepovým neuro zvukom čo nedávno dokázal mixovaným setom Deeper Underground, ktorý pekne spája a prelína tieto moderné tanečné subžánre prichádzajúce predovšetkým z UK.

Chalani Hydroes a Bobo stoja za projektom Summit a rovnomennými akciami v Trnave. Tešíme sa na ich neurofunkový b2b set. Všetkých pozývame na tento deepový mayhem.

LINE UP:
IM3 [ Darktide / Rotation / Nudance ]
TRILO [ Darktide / Pulse ]
LS3KE [ Darktide / New Age ]
FATSOUND [ Nudance / Drumshock ]
HYDROES [ Summit ]
BOBO [ Summit ]

entry: 3 eur
www.nudance.sk
www.darktiderecordings.com
https://www.facebook.com/events/337056819674182/

Darktide

Zdroj: Nudance
Pubikoval: Redakcia GREGI.NET