Nudance: CLARITY (UK) vystúpi v Subclube!

Producent a dj Owen Brown aka CLARITY je mladý, talentovaný a pohodový chalan z prístavného mesta Plymouth na juhozápade Anglicka. Tento Cornwallský umelec vykročil na hudobnú scénu odvážne. Po tom, ako narazil na drum and bass keď mal 14 rokov, sa mu v priebehu ďalších dvoch rokov podarilo urobiť hudbu, po ktorej okamžite siahli rešpektované labely ako Med School, Horizons, Nu Directions, 31 a Exit Records.

Jeho zvuk je melodický a vhodný na počúvanie aj doma, no stále primeraný pre menšie či väčšie tanečné parkety. S podporou mien ako dBridge, SpectraSoul, Doc Scott, Jubei, FD, Loxy, Skeptical alebo Grooverider, ktorý ho podporil aj v Radio 1, má Clarity pomaly za sebou veľmi úspešný rok 2011.

Clarity sa ukáže na Slovensku 2. decembra na akcii Nudance Let It Roll Warm Up v Subclube kde sa predstaví aj americký jungle dj Praying Mantis, taktiež iM3, ktorý v tomto roku narobil slušný bordel množstvom kvalitných trackov a novým labelom Darktide recordings. Kvalitné tanečné, neurofunkové a hardstepové sety môžete očakávať od djov Geši, Fatsound a Ero Drummer. Videoprojekcia bude v réžii VJs Akasha, je na čo sa tešiť.

Clarity


CLARITY (UK)
(Exit Records / Med School / 31 /Horizons)
https://soundcloud.com/claritymusik
https://www.facebook.com/claritymusik

Facebook event https://www.facebook.com/event.php?eid=207030729368501

NuDance

Zdroj: NuDance
Publikoval: Redakcia GREGI.NET