Nový výpravný klip skupiny Totální nasazení spomína na zabudnutých hrdinov!

Slánská punk-rocková skupina TOTÁLNÍ NASAZENÍ, která v příštím roce oslaví 25 let své existence, vydala začátkem října nové CD s názvem “Zbytečnákapela.cz“.

Souběžně s vydáním nového alba vyrazila kapela na turné, čítající 27 koncertů po Čechách, Moravě i Slovensku a nyní, začátkem listopadu, představuje svůj nový a aktuální klip na píseň “Zapomenutý sny“.

TN-promo_web1

Po dvou posledních klipových legráckách “Kdo jsi“ a “Tichá voda“, v nichž si kapela zahrála na gladiátory či vodníky a které jsou mimo jiné součástí právě vydaného CD, přichází v novém videu Totální nasazení opět s vážnější tématikou. Výpravný klip se smutným příběhem se totiž odehrává ve 40. letech minulého století v Protektorátu Čechy a Morava.

„Lidé bohužel zapomínají a dostatečně si neváží hrdinských činů našich předků. Chtěli jsme vzdát poctu všem protifašistickým bojovníkům z let 1939-1945 a celou píseň pojali jako vzpomínku na tyto dnes téměř zapomenuté hrdiny, kteří položili své životy za naši svobodu. Snad se to v našem smyšleném příběhu z této doby podařilo, “ uvedl baskytarista, zpěvák a zakládající člen kapely Sváťa Šváb, autor nejen scénáře a textu, který zhudebnil nový kytarista Karloss, ale také tvůrce celého námětu. „Bylo to asi nejtěžší a nejsložitější natáčení klipu, které jsme kdy absolvovali. Celý příběh byl navíc hodně náročný na kostýmy i výpravu, ale lidé z Junek film odvedli opět skvělou práci,“ dodává bubeník Franky. Jak se „Totáčům“ tento výpravný historický klip povedl, můžete posoudit sami.

TNCD2014

www.totaci.cz
https://bandzone.cz/totaci
www.facebook.com/totaci
www.forfunagency.cz

Zdroj: ForFUN Agency