Nový videoklip Antoines so zakódovaným odkazom.

Slovensko-česko-francúzska skupina Antoines sa vrátila k piesni Turn The Disco Down, ktorú celú prepracovala a pribalila k nej i videoklip.

Kamery sa chopil Michal Čavoj, špecialista na filmové efekty, ktorý sa nimi podieľal okrem iného aj na poslednom pokračovaní filmu Smrtonosná pasca.

antoines

Nová verzia piesne Turn The Disco Down dokazuje, že hudba je pre kapelu hrou. Je presvetlená a vzdušná. Vznikla behom príprav na turné, osvedčila sa na koncertoch a bolo rozhodnuté.

„Točilo sa počas jarného turné. K oživeniu scén výrazne pomohla tanečnica Katka,“ spomínajú Antoines.

Réžiu a strih opäť prevzal Tomáš Zámožík (frontman kapely). „Natáčanie ma fascinuje a nenechám si ujsť žiadnu príležitosť sa tomu trochu povenovať,“ hovorí Tomáš.
Posolstvo piesne zostáva, ako je u Antoines obvyklé, zámerne pomerne nejasné.

Niečo prezradí samotný príbeh, niečo do klipu doplnené texty, prelínajúce sa miestami s textom piesne. „Pridané texty sú taká čerešnička na torte pre nadšencov. U mňa ide v hudbe vždy o trochu viac, než je na prvý pohľad zjavné. Je pre mňa terapiou a tak si v nej často vylievam to, čo prežívam. Necítim ale potrebu to robiť tak, aby to nutne každémuo rovno udrelo do očí…“ dodáva.

www.antoines.eu
https://www.facebook.com/theantoines

Zdroj: Antoines