Nový singel od nového hudobného objavu Bod Omylu – Nesmelý.

Mladá hudobná formácia zo severu Slovenska prichádza s príjemnou novinkou. Pieseň Nesmelý dokazuje, že kapela Bod Omylu dozrela po hudobnej aj textovej stránke.

„Tento singel je napriek svojmu názvu paradoxne asi náš najsmelší hudobný počin. Pri tvorbe sme sa totiž po prvýkrát zamerali na to, aby bol aranžérsky minimalistický. Navyše pri pomalom tempe, na ktoré nie sme veľmi zvyknutí,“ prezradil o skladbe spevák a gitarista kapely Bod Omylu Lukáš Turiak.

1

Singel, ktorý vznikol v GM recording studiu pod zvukovou taktovkou Martina Roženka si kapela produkovala sama. Je charakteristický prirodzenou gradáciou a dominuje mu vokál. Napriek pomalému tempu nejde o žiadny tuctový lovesong.

„Text je spoveďou mladého človeka, ktorý sa ocitá na križovatke životných ciest a obáva sa, či si vyberie tú správnu. Tá pieseň má v sebe kus srdiečka a podľa prvých reakcií to vyzerá, že ľudia to  z nej cítia,“ dodal Lukáš.

Singel Nesmelý si môžete zadarmo stiahnuť na www.bandzone.cz/bodomylu

Rok 2015 je pre Bod Omylu doposiaľ tým najúspešnejším. Na jar si chalani vďaka singlom Cestou ku hviezdam a My verzus My vyslúžili titul „Kapela Týždňa“ na portáloch Bandzone.cz a Interez.sk. Následne sa predstavili na Bažant Majálesoch a absolvovali turné ZA VAMI TOUR 2015. V lete si okrem série vystúpení na podujatiach Funradio Dohoda a Music Summer kapela zahrala aj na jednom z najväčších poľských festivalov Cieszanow Rock Festiwal. Po úspešnej jeseni, ktorá sa niesla v znamení klubových koncertov a videoklipu k skladbe Naskoč!, prichádza decembrový singel Nesmelý.
Kapela aktuálne pokračuje v príprave materiálu na album.

Všetky informácie o skupine Bod Omylu nájdete na www.bodomylu.sk alebo na www.facebook.com/bodomylu

Zdroj: ProMusic