Nový multi – žanrový projekt útočí aj na tvoje mesto!

Tak ako projekt Diversity prišiel na tento svet z ničoho nič, rovnako aj jeho štartovacia párty prichádza už onedlho! Už 22.11.2013 sa uskutoční historicky prvá párty s názvom DIVERSITY a vy musíte byť pri tom!

V priestore kde sa podobná akcia ešte nikdy neuskutočnila a s line-upom, ktorý zaujme najmä priaznivcov drum and bassu , electra , house music a taktiež aj dubstepu!!!.. Takže ako vidíte Diversity zďaleka nie je len o drum and basse..;)

V line-upe sa môžete už teraz tešiť na ostrieľaných domácich matadorov a to menovite ADRUM, KNIGHT a RAMIREZ, ktorý majú celý tento projekt na svedomí. V drum and bassovom štýle im bude sekundovať mladá martinská krv JACOBTIC. pôsobiaci pod značkou Epic Bass.

https://www.youtube.com/watch?v=UYFSmDBrpQI

Ďalší hostia, ktorí doplnia line-up sú, LUCAS NOU, ktorý uspokojí najmä fanúšikov House music a jeho kolega SIMO, ktorý ukáže svoju netradičnú Dubstepovú tvár.

Line-up bude samozrejme žánrovo rozvrhnutý tak aby to malo zmysel a postupnosť, takže na svoje si príde zaručene každý!!!

Miesto, kde sa toto celé odohrá je Pohostinstvo Košťany nad Turcom, a že to nie je len take obyčajné pohostinstvo sa môžete prísť presvedčiť sami. Bližšie info o účinkujúcich a takisto aj nejaké tie fotky z miesta konania, vám budeme prinášať postupne..;)

Tešíme sa na vás všetkých už teraz a veríme že vás projekt Diversity osloví a spoločne sa v piatok 22.11.2013 v Košťanoch nad Turcom poriadne zabavíme…;)

Line-up:
LUCAS NOU / House mix
SIMO / Special Dubstep mix
JACOBTIC / Epic Bass
KNIGHT & RAMIREZ / Diversity
ADRUM / LiquidBass.sk, Diversity

Kedy?: 22.11.2013
Štart: 20:00
Kde?: Pohostinstvo Košťany nad Turcom / okres Martin
Za koľko?: 2.50 euromince

Zdroj: Diversity crew