Diversity – Drum and Bass Attack!

Crew Diversity nezaháľa ani tento rok a opäť si pre Vás pripravila párty na už známom mieste v Košťanoch nad Turcom.

Po historicky prvej akcii pod taktovkou tejto crew, ktorá sa uskutočnila na tomto mieste sa zišlo vyše 100 účastníkov a vytvorila sa parádna atmosféra. Veríme však, že na tejto to bude zase o niečo lepšie o čo sa postará aj line up na tento večer, ktorý samozrejme nebude len o drum and basse.

Headliner tohto večera bude chalanisko z východného Slovenska ktorý je v drum and bassovom svete známy pod menom STREETROLL.Zastupuje Nudance crew a jeho energické sety v ktorých v poslednom čase čoraz častejšie počuť aj dubstep či trap sound vás určite nenechajú len tak sedieť..;)

Line up doplnia členovia Diversity crew a to menovite Knight & Ramirez, ktorí otvoria tento večer so svojím špeciálnym elektro setom a na konci to rozbalia s tvrdou drum and bassovou selekciou, ďalej to bude Adrum so svojou dobre známou liquidfunkovou show a Jacobtic s dancefloorovým predstavením v kombinácií s rýchlou selekciou.

Takisto line up doplní aj víťaz DJ contestu,ktorý vyvrcholil pred pár dňami a meno víťaza sa dozviete v dalšej newske..;)

Samozrejme tešiť sa môžte na masívny zvuk, široký svetelný park a atmosféru, aká sa dá zažiť jedine na Diversity párty!!!

Kde?: Pohostinstvo Košťany nad Turcom
Kedy?: 22. 3. 2014
Štart: 20:00
Za?: do 22:00 – 2.5 € po 22:00 – 3€
STREETROLL /Nudance
CONTEST WINNER
Knight & Ramirez / Diversity
Adrum / Diversity, LiquidBass.sk
Jacobtic / Diversity, Epic Bass
https://www.facebook.com/events/570899446330563/?fref=ts
https://www.facebook.com/DiversityMusicParty
https://www.facebook.com/streetrolldj?fref=ts
https://www.facebook.com/knight.ramirez?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Adrum/119199044762761?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Jacobtic/270709466334721

diversity_

Zdroj: Diversity crew