Nový interpret ILLUMINATE prekvapuje s pútavým singlom a videoklipom

Nový rok 2024 odštartoval v znamení noviniek vo svete hudby. Ku známym interpretom v ILLUMINATE, Yael a Alya sa pridáva nový umelec, ktorý vystupuje pod umeleckým menom TIAN MOON. 

Mladý a talentovaný interpret TIAN MOON sa venuje hudbe už niekoľko rokov. Za ten čas si pripísal na konto zopár úspešných počinov, z ktorých stojí za zmienku napríklad debutové EP Midnight, alebo skladba s Yaelom, Shiny Flakes. V roku 2021 sa zúčastnil televíznej show Československo má talent, v ktorej predstavil svoj singel Žijeme každý deň a postúpil do finálového výberu. Medzi jeho najčerstvejšiu tvorbu patrí EP Multiverse, ktoré vznikalo v štúdiu Good Vibes v spolupráci s Marcusom G.

Horúca novinka VOĽNÝ je po lyrickej stránke vyjadrením túžby, hľadaní svojho miesta a vnútornom pocite podeliť sa so svetom s kúskom samého seba. To isté by sa dalo povedať aj o vizuálnom spracovaní, ktorého autorom je Martin Miko z ILLUMINATE. Videoklip metaforicky zobrazuje cestu interpreta, pričom hudba, ktorá je jeho snom je vizuálne a významovo vykreslená symbolickým prenesením do automobilového sveta pouličných pretekov.

Novinku VOĽNÝ mixoval producent Illuminate, Matej „Maxo“ Mikloš.
O master skladby sa postaral Miroslav Chyška.

„V skladbe VOĽNÝ som dal zo seba von chalana, ktorý mal veľký sen a uvedomoval si svoju silu a potenciál. Preto sa skladba volá “Voľný”. Je pre mňa špeciálna aj v tom, že sa žánrovo odlišuje od všetkého ostatného, čo som doteraz vytvoril. Keď som ju nahral, mal som v sebe pocit, že bude míľnikom v mojej kariére. To som ešte netušil, že ma osloví Illuminate a navrhne mi spoluprácu, ktorá mi dodá všetko to, čo mi doteraz chýbalo. Spolu s producentom Matejom Maxom Miklošom sme navyše prekopali refrén, ktorý zjednotil celý track. Skladba má za sebou silný príbeh so silným vizuálom a ja dúfam, že sa Vám to bude páčiť.“ – dodáva Tian Moon.

Pravdepodobne môžeme očakávať od TIANA MOONA aj ďalšiu tvorbu sprevádzanú zaujímavými vizuálmi. Jeho tvorba bude vychádzať na YouTube kanáli ILLUMINATE a streamovacích platformách.

https://www.youtube.com/watch?v=OwItqyusUgw
https://www.instagram.com/illuminate_production/ https://www.instagram.com/tian.moon/
https://TianMoon.lnk.to/Volny

Zdroj: TS 
Foto: Andrej „Hrušo“ Hrušovský