Čerstvý interpret Illuminate TIAN MOON vydáva novú skladbu DOKOLA.

Začiatkom tohto roka sa pridal k dvojici Illuminate interpretov YAEL a ALYA nový člen TIAN MOON, ktorý prirodzene zapadol aj vďaka jeho tvorbe, ktorá nesie charakteristické črty.

Mladý interpret TIAN MOON sa venuje hudbe už niekoľko rokov. Od pôsobenia v ILLUMINATE vydal doposiaľ tri úspešné skladby, pričom v jednej z nich spolupracuje práve s ALYA a za zmienku určite stojí aj úspešný hit BEJBYRIDE v spolupráci so známym českým interpretom Janom Bendigom.

Horúca novinka DOKOLA sa tematicky hýbe v okruhu nežného pohlavia. Inšpirácia na vznik skladby prišla od tvorby ruských interpretov, ktorá je Tianovi blízka.

Skladbu DOKOLA mixoval a mastroval producent Marcus G. Pod vizuálne spracovanie sa podpísal Martin Miko z Illuminate.

 

„Skladba DOKOLA vznikla úplne spontánne. Je to v podstate cover ruskej skladby “Coco L’Eau” od Egora Kreeda a The Limba, na ktorú som narazil len nedávno. Singel ma natoľko zaujal po každej stránke, tak som si povedal, že by bolo zaujímavé zistiť, ako by to znelo po slovensky. Výsledok ma presvedčil o tom, že sa o túto skladbu s ľuďmi podelím a vydám to. Ako je už u mňa obvyklé, téma  skladby sa točí okolo žien. Verím, že sa Vám skladba v mojom podaní bude páčiť.“ – dodáva Tian Moon.

Tvorba TIANA MOONA sprevádzaná zaujímavými vizuálmi je dostupná na všetkých streamovacích platformách a na YouTube kanáli ILLUMINATE.

https://www.youtube.com/watch?v=ZQIyM3yLxKo
https://www.instagram.com/illuminate_production/
https://www.instagram.com/tian.moon/
▹ Stream:  https://rukahore.ffm.to/tianmoon_dokola

TS
foto: Illuminate