Nový Bollov track Sensual Balloon remixoval aj Jay Tripwire!

Leto je tu v plnom prúde a aj keď počasie na to veľmi nevyzerá, pevne veríme že sa to všetko čoskoro napraví . Medzitým vám ponúkame spôsob ako si spríjemniť voľné chvíle, napríklad aj počúvaním nového, v poradí už pätnásteho releasu ktorý vyšiel na Soluble Recordings.

“Sensual Balloon“ ktorého autorom je majiteľ labelu Bollo, je deephouseový výlet za dobrodružstvom s uvoľnenou atmosférou, tučnou basou, šťavnatými akordami a rozľahlými plochami na aké sme u tohto producenta zvyknutí. Tento raz originál dopåňajú tri kvalitné remixy, ktoré dodali Kanadský producent “ťažkej váhy” Jay Tripwire, Americký producent Target Audio and Microphunk z Estónska.

Bollo

Release sa momentálne už štvrtý týždeň drží medzi deep house “staff picks” na najväčšom internetovom obchode s elektronickou hudbou – Beatport.

Želáme vám príjemný a bezpečný let! ☺

Bollov dj-ský mix pozostávajúci prevažne z vlastnej produkcie a trackov z labelu ste si aktuálne mohli vychutnať minulý piatok na festivale BeeFree, tento týždeň Bollo predvedie svoje djské umenie na Chorvátskom Headmovin Delta Fest .

Viac info o tomto evente nájdete tu.

SLBR015
Go to Beatport.comGet These TracksAdd This Player

Soundcloud Embed Code:
  Bollo – Sensual Balloon by SolubleRecordings

BOLLO

Zdroj: Soluble Recordings
Publikoval: Redakcia GREGI.NET