NOVÝ ALBUM, NOVÁ SKLADBA, NOVÝ FEAT. S ADISSOM A NOVÁ TVÁR NA HUDONEJ SCÉNE POD MENOM KRIS GUN-D.

“Mám na tvári šatku jak Jack Sparrow a na oku jazvy a šesť stehov”

KRIS GUN-D je meno, ktoré skočilo medzi hudobnú scénu vo veľkom štýle, nielen s novou skladbou, ale rovno s novým albumom “RVR” alebo celým názvom “RAPPER V REPRE! Skladbou “PODPRIEMERNÝ”  odštartoval koncom apríla predpredaj nového albumu a koncom mája vydáva track na feate s Adissom – “NEVIEM SA NÁJSŤ”.

KRIS GUNDEE alebo v skratke KRIS GUN-D je meno, o ktorom budeme ešte vela počuť. Bývalý hokejista len nedávno vydal svoj prvý album “RVR” s titulnou skladbou “PODPRIEMERNÝ” a už sa hlási o slovo s novinkou, na ktorej mu hosťuje uznávané producenské a spevácke eso ADiss. O tom, že mu odvaha nechýba v teto situácií vydať ako nováčik nový album svedčia aj zvučné producentské mená na albume ako Smart, Deryck, Hoodini, Infinit či Lkama.

“Nechcem sa s nikým pretekať, biť o prvenstvo či ísť s niekym do roztržky cez hudbu. Preto som dal rovno vonku album s klipom, nech si moja hudba nájde svojich fanúšikov, tak že sa ich moja tvorba dotkne a nie preto, že niekto na ňu poukazuje, že je lepší či horší. Track “PODPRIEMIERNÝ” celý môj životný postoj doslova vystihuje, každý kto tvorí, to je jedno v akej profesii je výnimočný a jedinečný. O to som dosť rád a nesmierne si vážim mená, ktoré sú na mojom albume, či už tie umelecké alebo producentské lebo sa im moje texty páčili a ich podpora pre mňa znamená veľa. Preto chcem tvoriť hudbu, ktorá ľudí osloví a spojí, nie rozdeľuje”, vysvetľuje KRIS.

Spomínaný album “RVR” pripravoval Kris od roku 2018, no až teraz uzrel svetlo sveta. A jedná sa o jeho debutový počin, na ktorom sa hudobník zoznamoval s prácou na komplexnom vydaní albumu.

 “Vybrať hudbu, napísať text a nahrať to, bolo najmenej, ale realizácia bola náročnejšia. Takže v tú chvíľu som pochopil umelcov, ktorí majú chuť tvoriť, ale cesta k výsledku nie je vôbec jednoduchá. Každopádne užil som si túto svoju prvú hudobnú cestu, dal som to tak, ako som to chcel ja a ako som to cítil, takže album je von a teším sa na reakcie ľudí nielen z môjho okolia, čo ma poznajú, ale aj ľudí, ktorí eštelen zavítajú na môj kanál”, ukončuje svoje dojmy KRIS GUN-D.

Obidva klipy su už na youtube a obidva mal na starosti režisér Andrej Pecník. Hudbu k aktuálnej veci “NEVIEM SA NÁJSŤ” na feat s ADissom skomponoval Smart z formácie DMS.

Text/Rap: GUN-D, ADISS
Hudba: SMART
Mix/Master: G-Bod
Kamera a strih: Andrej Pecník

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/kris_gundee/
FACEBOOK –     https://www.facebook.com/kris.gunD/
Album “RVR” / RAPPER V REPRE  – https://shop.rukahore.sk/gun-d

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Zdroj foto/design:Katarína Šlesarová + Peter Hrabovský