Novinky na Mácháči Forever 2021: cashless, VIP terasa i ekologické třídění.

Několika zásadních změn v organizaci festivalu Mácháč, které byly v plánu až na oslavu 20. výročí festivalu příští rok, se dočkají návštěvníci již letos v rámci menší edice pod titulem Mácháč Forever 2021, která se však svým rozsahem zas tak výrazně lišit nebude. Areál bude velmi podobný tomu, jak tomu bylo na v předchozích letech a hlavní stage bude umístěna tradičně na břehu a částečně ve vodě.

Podstatnou novinkou je zavedení bezhotovostního placení v celém areálu pomocí čipových náramkůs nabitým peněžním kreditem. Placení na festivalu tak bude pohodlnější, rychlejší, bez zbytečných front a v neposlední řadě i férové. Více o této novince najdete na www.machac.cz/cashless , kde je též odkaz na možnost dobít si kredit s velkým předstihem online z domova s nulovým poplatkem. Možnost nabití až v areálu a průběžné dobíjení (hotovostí nebo platební kartou) bude samozřejmě též možné.

Letos festival představí také nový koncept VIP terasy, která bude zastřešená a umístěna přímo naproti hlavní stagi, což zaručí ten nejlepší výhled na vystupující a celý areál. Návštěvníkům se dostane servis kvalitního koktejlového baru s nadstandardní nabídkou a ti nejrychlejší obdrží k VIP vstupence dárek v podobě balíčku merchandise v hodnotě 1.000 Kč (snapback, batůžek, náramek, klíčenka). Kapacita je kvůli komfortu všech výrazně omezena.

Od letoška patří festival Mácháč do rodiny „čistých festivalů“. Díky spolupráci s organizací Čistý festival budou v areálu umístěny speciální barevné koše na plastový, kovový, papírový a směsný odpad. Všechny odpady z třídících míst bude úklidová četa svážet do speciálních velkých kontejnerů, které poputují přímo k druhotnému zpracování – recyklaci.

Festival Mácháč Forever proběhne ve dnech 20. – 21. srpna 2021. Vstupenky je možné zakoupit v síti GoOut.

Více informací najdete na www.machac.cz

 

Zdroj: TS