Nové termíny Cavetown, Mighty Oaks, Will & The People a zrušené turné Sofi Tukker.

Zatímco na sociálních sítích Fource sdílíme aktuality i soutěže pro hudební fanoušky, pracujeme samozřejmě i na tom, aby nepřišli o koncerty svých oblíbenců. Níže najdete informace o aktuálních přesunech a žel i zrušených vystoupeních Sofi Tukker.

Nové datum konání zná i jeden z nejočekávanějších květnových koncertů – písničkář Robin Skinner neboli Cavetown nakonec dorazí do pražského klubu Roxy 11. srpna (původní termín byl 19. dubna). A spolu s ním i původně ohlášený support: Orla Gartland a Spookyghostboy.

K nutným změnám v plánovaném evropském turné přistoupili indiefolkoví světoběžníci Mighty Oaks. A zatímco některé štace byly úplně zrušeny, jsme rádi, že se nám pro tu pražskou podařilo vyjednat nový termín: trio, které tvoří Američan Ian Hooper, Brit Craig Saunders a Ital Claudio Donzelli tak namísto 23. května přivítáme v pražském klubu Rock Café 7. září. 

Původní vstupenky na oba koncerty zůstávají v platnosti, předprodej pokračuje a v případě nutnosti je možné lístky vracet do 29. května v místě nákupu.

Koncert formace Will & The People, původně plánovaný na začátek května, se kvůli současné situaci přesouvá na 14. listopadu. Koncert proběhne v rámci série UpTONE s bezplatným vstupem.

A na závěr i jedno zrušené turné: večírek s americkou dvojicí Sofi Tukker se odkládá na neurčito, protože kapela s politováním ruší své plánované evropské turné. Vstupné bude všem vráceno v plné výši v místě nákupu. Se Sofi Tukker zůstáváme v kontaktu a uděláme vše pro to, abychom je přivezli, jakmile to bude možné.

Zdroj: TS