NOT PROMISING CASE vydávajú klip a predstavujú debut

Kapela NOT PROMISING CASE predstavuje svoje debutové EP Klamem. Mini-album obsahuje šesticu skladieb, ktoré mapujú jej formovanie počas desiatich rokov existencie. Okrem zamerania sa postupne menilo aj obsadenie, čo sa odrazilo na rôznorodosti piesní.

Klamem vychádza vo štvrtok 23. februára 2023 v digitálnej podobe prostredníctvom väčšiny streamovacích platforiem. Okrem toho je pre fanúšikov k dispozícii aj tristo ručne číslovaných jewelcaseov s osemstranovým bookletom. Celá doska sa nahrávala v Štúdiu Apollo, o mix a mastering sa postaral Jaro Plichta a grafický dizajn spracoval Michal „Schnaps“ Šnapko. CDčká si môžete už teraz predobjednať priamo u kapely.

Ako ochutnávku stihla kapela zverejniť už dve lyric videá k skladbám KlamemNosferatu a teraz, krátko pred vydaním EP vypúšťa do sveta tretie video k úvodnej piesni Onyx. V deň vydania sa na YouTube kanáli kapely objavia aj vizualizéry k všetkým šiestim skladbám.

Zábery v novom videoklipe sú prierezom koncertnej šnúry Upíri a rytieri, s ktorou Not Promising Case navštívia od novembra 2022 do marca 2023 jedenásť slovenských miest. To všetko v spoločnosti formácie KNIGHTMARE z Partizánskeho. Prvých sedem zastávok je zmapovaných v spomínanom klipe.

Svoj debut pokrstia Not Promising Case na domácej pôde hneď deň po vydaní, teda v piatok 24. februára. Celá slávnosť začne o 19:30 v Hostinci u Kováča. Hosťom večera nebude nikto iný než heavymetaloví Knightmare. Krstným otcom debutu bude František Štamberský, ktorý hral v minulosti na bicie v kapelách ako Metrum či Makar Čudra.

EP Klamem
01 Onyx
02 Inkvizícia
03 Podvod
04 Nosferatu
05 Život
06 Klamem

Turné Upíri a rytieri 2023 pokračuje:
24.2. Hostinec u Kováča, Dolný Kubín – Krst EP Klamem
25.2. Furmanka, Námestovo
10.3. M-House Of Music, Košice
11.3. Vibes, Prešov

Zdroj: TS