Not Promising Case a Knightmare spoločne napíšu druhú kapitolu

Po minuloročnom spoločnom turné s názvom Upíri a rytieri, kapely NOT PROMISING CASE (gotický hardrock/Dolný Kubín) a KNIGHTMARE (klasický heavymetal/Partizánske) zistili, že im to na jednom pódiu celkom svedčí. Tieto dve partie muzikantov vlani postupne vyladili svoju spoločnú koncertnú produkciu a usúdili, že by bola škoda celé to zahodiť. Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa rozhodli spojiť sily opäť. „Bola to výborná skúsenosť a bolo nám s vami skvele! Na leto sme síce zaliezli späť do svojej hrobky, ale dni sa skracujú a my sme pripravení opäť vyliezť do noci aj s nejakými novými melódiami,“ uvádzajú na svojich sociálnych sieťach Not Promising Case.

Do istej miery sa zopakuje scenár z minulého roka, kedy so svojim turné navštívila táto dvojica jedenásť miest. Momentálne je zverejnených opäť jedenásť dátumov v jedenástich kluboch, kde kapely vystúpia spoločne. Nevylučujú ale, že už žiadne mesto nepribudne. Okrem toho, že sa turné Upíri a rytieri s podtitulom Druhá kapitola, do niekoľkých klubov vráti, pribudli aj úplne nové mestá. Netreba opomenúť ani to, že tento raz dokonca prekročí hranice Slovenska. A to hneď trikrát. Kapely okrem ôsmych koncertov doma na Slovensku odohrajú aj dva koncerty v Česku a jeden v Poľsku. „Sme nadšení, že sa chystáme na naše druhé turné, ktoré nás zavedie nielen na Slovensko, ale aj do Česka a Poľska. Sme pripravení odpáliť poriadny heavymetal aj na miestach, kde sme doteraz ešte neboli,“ odkazujú Knightmare.

Na súpisku kapely rovno pridali aj dátumy festivalov X-Mass Rock v Partizánskom a Pure Anima Fest v Dolnom Kubíne. Na minulom ročníku oboch týchto akcií vystúpili spomínané kapely tiež spoločne. Tento rok vystúpi každá z nich len vo svojej domovine.

„Pre kapelu nie je nič lepšie ako stáť na pódiu a vidieť, že jej hudba teší aj ďalších ľudí. Vyrážame za vami a tešíme sa na všetky stretnutia. Nenechajte si ujsť večer plný melodického hardrocku a heavymetalu vo vašom okolí,“ pozývajú na koncerty obe kapely.

Upíri a rytieri: Druhá kapitola
21.10.2023 (sobota) – MARTIN – Retro Rock Pub
04.11.2023 (sobota) – KRAKOW – Pub Pod Ziemią
25.11.2023 (sobota) – VEĽKÝ KRTÍŠ – KC Marťák
02.12.2023 (sobota) – ZÁZRIVÁ – Nová Krčma
16.12.2023 (sobota) – PARTIZÁNSKE – X-Mass Rock 7 (bez NPC)
13.01.2024 (sobota) – NITRA – Mariatchi
25.01.2024 (štvrtok) – NOVÉ ZÁMKY – Amsterdam
10.02.2024 (sobota) – OSTRAVA – Hudební Bazar
23.03.2024 (sobota) – TOPOĽČANY – Rock House
20.04.2024 (sobota) – RUŽOMBEROK – Nové Korzo
18.05.2024 (sobota) – LEVICE – Erko
15.06.2024 (sobota) – VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Přístav
06.07.2024 (sobota) – DOLNÝ KUBÍN – Pure Anima Fest (bez Knightmare)

Zdroj: TS